Dureri de cap, cervicale si ameteli
Buna ziua! De 2 luni ma confrunt cu o durere ingrozitoare de cap in zona cefei si in zona gatului mai mult pe partea dreapta si cateoadata ma doare si mana dreapta si imi amorteste si simt furnicaturi.In zona gatului am muschii tot timpul incordati si e dureroasa zona la palpare.Am facut un RMN...Minime deborduri discale posterioare C3, C4 si C5 cu usoara amprentare a scaului dural, fara conflict radicular, acesta este rezultatul.Doamna doctor mi-a spus ca am contractura musculara si mi-a prescris antiinflamatori si calmante dar eu nu simt nici o ameliorare.In fiecare zi am ameteli dureri de cap in zona cefei si in zona gatului simt ca o arsura si cand fac miscari bruste din cap ametesc si imi amorteste mana dreapta.Se poate de la o contractura musculara sa am niste dureri asa de mari si ameteli?Daca poate sa-mi dea cineva un sfat, ce analize sa mai fac sau ce sa iau !Multumesc
4 comentarii
Buna ziua. Este greu sa va dau un sfat de la distanta. Bina ca a iesit bine RMN-ul. Ametelile pot sa nu aiba nici o semnificatie sau pot fi date de niste perturbari la nivelul urechii interne, mai ales daca se declanseaza la miscarea brusca a capului. Ar fi bine totusi sa faceti si un RMN cerebral. Pe langa asta, ametelile ( sau vertijul - daca va incadrati la aceste termen), beneficiaza de tratament.
In legatura cu contractura musculara poate va prinde bine si masaj medical la acest nivel.
Dar am si eu o intrebare: cati ani aveti si daca mai suferiti si de alte boli.
Sanatate!
In legatura cu contractura musculara poate va prinde bine si masaj medical la acest nivel.
Dar am si eu o intrebare: cati ani aveti si daca mai suferiti si de alte boli.
Sanatate!
Bună ziua. Am 27 de ani și nu sufăr de nici o boală...acum 2 luni am ajuns la urgente cu dureri de cap în zona cefei de urechii și cervicale și amețeli, la urgente mi s-a spus ca sunt vertijuri, am fost la ORL și nu am avut nimic la urechii m-au trimis la neurolog, am fost la neurolog am făcut RMN-ul a ieșit bine dar eu totuși am niște dureri insuportabile și de 2 zile mi-a apărut după ureche o umflatura și mă doare foarte rău și câteodată am dureri foarte puternice parcă îmi baga cineva cuțitul în cap și atunci mi se întăresc foarte tare și mușchii de la gât pe partea dreapta.Mulțumesc foarte mult ca mi-ați răspuns.
Buna seara! Va rog daca problema e rezolvata sa-mi scrieti care a fost problema. Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri zilnice de cap
- 2de ceva timp ma doare capul si a inceput sa imi curga sange din nas
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 4am crize dar nu stie nimeni din ce cauza
- 5Durere in partea stanga a capului
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 3dureri in partea dreapta a capului
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 4durere destul de puternica in partea dreapta a capului
- 1durere de cap
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 2Dureri de cap
- 1Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap contractura musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: