dureri de calcai

Buna ziua, domnule Doctor,
Ma numesc Stefan, am 44 ani, sunt medic veterinar, si de o vreme (aprox.3 luni) simt o durere in zona calcaiului stang (reg.tendonului si fata interna a art.); la inceput am crezut ca este doar o jena de la pantof, dar persista si in somn - uneori. Este adevarat, ca daca port saboti, durerea dispare, dar totusi reapare uneori din senin. La palpare, simt amorteala in zona de pe fata interna a regiunii art.tarso-tibiale (parca ar fi anesteziata). V-as fi recunoscator daca mi-ati putea sugera un diagnostic si un eventual tratament.
Cu multumiri anticipate,
Stefan
Ma numesc Stefan, am 44 ani, sunt medic veterinar, si de o vreme (aprox.3 luni) simt o durere in zona calcaiului stang (reg.tendonului si fata interna a art.); la inceput am crezut ca este doar o jena de la pantof, dar persista si in somn - uneori. Este adevarat, ca daca port saboti, durerea dispare, dar totusi reapare uneori din senin. La palpare, simt amorteala in zona de pe fata interna a regiunii art.tarso-tibiale (parca ar fi anesteziata). V-as fi recunoscator daca mi-ati putea sugera un diagnostic si un eventual tratament.
Cu multumiri anticipate,
Stefan
3 comentarii

Stimate Coleg,
Diagnosticul este imposibil de stabilit in absenta consultatiei.
Exista multe cauze ale acestor dureri, de la o fractura de stress calcaneana pana la artroza retropiciorului, de la aponevrozita calcaneana si pana la sindromul canalului tarsian etc etc etc.
Doar o consultatie atenta poate decela cauza problemei.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Diagnosticul este imposibil de stabilit in absenta consultatiei.
Exista multe cauze ale acestor dureri, de la o fractura de stress calcaneana pana la artroza retropiciorului, de la aponevrozita calcaneana si pana la sindromul canalului tarsian etc etc etc.
Doar o consultatie atenta poate decela cauza problemei.
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu

Multumesc pentru promptitudine, v-as ruga sa ma sfatuiti, daca ar fi bine sa ma consultati Dvs. - avand in vedere supraspecializarea si experienta Dvs. in domeniu - sau as putea apela eventual la un ortoped local (locuiesc in Baia Mare). In cazul in care ar fi de preferat un consult la Bucuresti, v-as ruga sa-mi trimiteti modalitatea de programare.
Cu respect,
Stefan
Cu respect,
Stefan

Stimate coleg,
Din pacate eu nu cunosc nici un coleg in acea zona, dar am toata stima pentru toti colegii ortopezi din tara.
Este lipsit de onestitate sa ma recomand dar, daca doriti, va stau la dispozitie oricand.
Cu stima,
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu
Din pacate eu nu cunosc nici un coleg in acea zona, dar am toata stima pentru toti colegii ortopezi din tara.
Este lipsit de onestitate sa ma recomand dar, daca doriti, va stau la dispozitie oricand.
Cu stima,
Cu stima,
Dr. Marius Uscatu

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40Durere in calcaiul stang.
- 15osteofit palelor inferior as vrea sa-mi explicati ce inseamna?
- 9durere calcai stang
- 7dureri de calcii la copil de 8 ani
- 10Durere in zona calcaiului
- 13Durere in calcai
- 3Lovitura calcai durerea persista
- 8Probleme la calcai
- 1Umflături dureroase in călcâi.
- 1Durere de calcaie dupa mers pe jos sau stat in picioare
- 0Dureri picioare si parestezii degete picioare
- 3Durere insuportabilă de călcâie
- 4Durere calcai
- 1Durere calcaiul drept