Dureri picioare si parestezii degete picioare

06-12-2018
FlorianS
Nu este medic/terapeut
FlorianS
buna ziua,

in 2014, respectiv 2015, am facut 2 operatii pe coloana(diagnostic stenoza lombara severa pe mai multe etaje) una clasica(l1/l2) si cealalta minim invaziva(l3/l4, l4/l5) in speranta ca voi termina calvarul durerilor pe picioare(calcaie).
dupa ceva timp, nu numai ca n-am scapat de aceste dureri dar au aparut si alte simptome gen amorteli degete de la picioare+senzatia de umflare a talpilor si degetelor.
am facut diverse investigatii, analize sange(inclusiv de cele speciale), eco-doppler arterial+venos picioare, EMG.
totul ok,. mai putin la EMG, unde cica as avea o polineuropatie bilaterala in forma incipienta la nivelul peronelial.Urmez tratament cu Thiossen de 3 luni dar...NIMIC !
doctora care mi-a facut eco-doppler-ul, in schimb, mi-a spus ca dupa parerea ei simptomatologia mea se trage tot de la nervii spinali dar nu cei motori ci mai degraba cei senzitivi, care-s pensati si-mi da acele furnicaturi, parestezii si senzatia de umflare a talpilor.
eu unul sincer nu mai stiu ce sa fac,...sincer va rog daca mi-ati recomanda cate ceva, v-as fi recunoscator.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri în talpă - ce ar putea fi?
  •