dureri ale ochilor la miscarea globului ocular
BUNA ZIUA! Ma numesc Aurica, am 54 ani si as dori sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema de sanatate.De 9 luni de zile acuz dureri mari de ochi la miscarea globului ocular stinga-dreapta sau sus jos.Aceste dureri nu mi-au afectat vederea in schimb ma deranjeaza calculatorul si lumina.Mentionez ca mi-a facut toate investigatiile oftamologice (ecograf, fund de ochi etc)fara a-mi gasi un diagnostic pentru ochi.Am fost indrumata la neurologie.Acolo mi-au gasit carotida stinga mult ingustata si mi-au dat tratament cu trombostop aspirina si vasonit.Acest tratament nu a avut nici un efect mai bun asupra ochilor dinpotriva simteam mai accentuat durerea si mi s-a extins la ambi ochi (la inceput m-a durut numai dreptul)Apoi m-am dus din nou la oftamolog care mi-a prescris un antibiotic si un antiinflamator sub forma de picuri.In perioada de administrare a acestor picuri m-am simtit foarte bine, nu ma maidurea ochii de loc.Dupa incetarea tratamentului au revenit durerile, care persista zilnic
de intensitati diferite, care le mai diminuez ba cu algocalmin ba cu ibubrofen.Va rog mult sa-mi sugerati ce investigatii sau tratamente as putea face pt.a indeparta acesta mare durere.Va multumesc anticipat !
Cu mult respect pt.echipa ROmedici!
de intensitati diferite, care le mai diminuez ba cu algocalmin ba cu ibubrofen.Va rog mult sa-mi sugerati ce investigatii sau tratamente as putea face pt.a indeparta acesta mare durere.Va multumesc anticipat !
Cu mult respect pt.echipa ROmedici!
3 comentarii
buna seara am si eu o problema la ochi si nu sti ce sa fac ma doare ochiul insusi adica tot rotundul acela vad la distanta vad aproape dar cand incepe si ma dor ochii mi se tulbura vederea simt ca nu mai pot tine ochi deschisi si atunci sunt nevoit sa dorm putin sa isi revina mai am senzatie de nisip in ochi si ma doare si fruntea. Spunetimi si mie va rog frumos ce pot face va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8chalazion repetat
- 4mancarimi ale ochilor si stranuturi exagerate.
- 7ce credeti ca poate fi?
- 15umflaturi sub ochi
- 12genele imi afecteaza vederea
- 5mamei mele a aparut o pata galbena pe ochi cu vase de sange
- 8vedere dubla - sfaturi
- 7ajutati-ma urgent: nisip in ochi
- 11Dilema
- 12de ce nu se opreste sau stagneaza miopia la copii?
- 5Cel mai bun prieten al meu are irisul perforat!
- 5durere ochii rog raspuns cat mai rapid
- 2Ochi sensibil la lumin si ploapa putin umflata
- 9Scotom scintilant
- 0Durere in ochiul stang
- 0Probleme la muschiul de sub ochi.
- 3legatura dintre ochi si atacuri de panica ??
- 2Vedere incetosata
- 1Sanse recuperare dupa extragere corp metalic din cornee
- 1Durere ochi cand apas
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: