ajutati-ma urgent: nisip in ochi

copilul meu problema de 4 ani, a batut cu un ciocanel in prispa de ciment si ia sarit in ochi praf/sau vreun firicel de nisip, nu stiu.am fost la urgenta imediat, ca i se inrosise putin ochiul si lacrima tare.la spalat, sa uitat cu aparatul ala in ochisorul lui si mi-a dat o reteta cu nettacin-o picatura de 3 ori pe zi si proculin la fel 1/3zi.de dimineata de cind sa trezit isi tine doar mina la ochiul afectat si are pleoapa putin umflata si ii lacrimeaza. spune ca il doare si nu vrea deloc sa deschioda ochiul.ce sai fac?i-am pus o compresa calduta poate mai ajuta.raspundeti-mi urgent va rog
7 comentarii

Incetati cu aceste medicamente care nu ii fac decat rau si nu au cum sa ajute caci cintin toxine si mergeti la o farmacie homeopata si cumparati Pulsatilla CH30 din care ii dati sa suga o granula la fiecare ora pt, inceput pana la ameliorare Dupa aceea se raresc la 2-3 ore. Dupa ce starea acuta a incetat dati Silicea CH15 o granula dimineata si una seara timp de 3-5 zile. Un tub costa 6 lei.
Aceste 2 remedii homeopate nu ii afecteaza ochii ca si picaturile de mai sus si sunt il stare sa scoata nisipul din el in mod efectiv si rapid.
Am pus aici o lista cu farmacii homeopate (nu toate au remedii homeopate din pacate)
Aceste 2 remedii homeopate nu ii afecteaza ochii ca si picaturile de mai sus si sunt il stare sa scoata nisipul din el in mod efectiv si rapid.
Am pus aici o lista cu farmacii homeopate (nu toate au remedii homeopate din pacate)

multumesc dn.scarface, as vrea totusi sa imi raspunda un medic oftalmolog.la noi in birlad nu stiu sa existe o farmacie cu tratament homeopat.ms oricum

Buna dimineata! Iti sugerez reevaluare oftalmologica, administrarea de Netildex ( Tobradex):1 picatura de 5 ori pe zi, 7 zile; Corneregel:1 aplicatie in sacul conjunctival inferior, de 3 ori pe zi( medicamentele diferite se administreaza la interval de 5 minute), 7zile;Ketof sirop:5ml seara, 3 zile;in plus, igiena locala riguroasa cu un sampon " No tears", pentru bebelusi; numai bine

deci imi sugerati sa renunt la nettacin si proculin?si sa merg la un alt medic pt un alt control?

Pai 10 doctori diferiti, 10 medicamente diferite...de la 2 medicamente ajungeti acum la 4

Mergeti la acelasi medic sau la altul, cum doriti, este necesara o reevaluare oftalmologica avand in vedere simptomatologia; de ce v-am recomandat Netildex care are dexametazona( antiinflamator si antialergic puternic) si Ketof??? Edemul palpebral pare a fi consecinta unei reactii alergice;numai bine

Domana Zorca, nu vreti sa incercati si dvoastra odata un remediu homeopat in astfel de cazuri la pacientii dvoastra ?
Va puteti comvinge singura ca actioneaza mai rapid, mai eficient si mai ales fara efecte adverse
la astfel de probleme decat 3-4 medicamente chimice al caror efect in acest mixaj nu il poate prevedea nimeni, ca sa sa nu mai vorbib de diferenta de pret si de de inutilitatea lor in afara de anhilarea durerilor.
Va pot ajuta atat eu cat si orice medic homeopat sa gasiti remediul potrivit pt. cazurile pe care le gasiti de cuviinta din cabinetul dvoastra. Daca doriti bineinteles.
Va puteti comvinge singura ca actioneaza mai rapid, mai eficient si mai ales fara efecte adverse
la astfel de probleme decat 3-4 medicamente chimice al caror efect in acest mixaj nu il poate prevedea nimeni, ca sa sa nu mai vorbib de diferenta de pret si de de inutilitatea lor in afara de anhilarea durerilor.
Va pot ajuta atat eu cat si orice medic homeopat sa gasiti remediul potrivit pt. cazurile pe care le gasiti de cuviinta din cabinetul dvoastra. Daca doriti bineinteles.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Probleme ale ochiilor la copil
- 2de ce se zbate ochiul?
- 6probleme privind canalul lacrimal
- 4de cateva zile mi-a aparut un mic nigel pe pleoapa
- 11Dilema
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 7Ochi rosu
- 3Lovitura la ochi
- 4senzatie de ´´ceva´´ in ochi
- 7chist la ochi
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 5Ochi fara lacrima!!!
- 4Pleoapa superioara ochi drept umflata si durere usoara
- 3nu pot controla bine pleoapa stanga, nu pot sa inchid ochiul complet
- 4Probleme ochii
- 2Durere de ochi la ochelarii noi (neexistenta la ochelarii vechi)
- 1Problema focalizare ochi drept
- 4Poveste Neterminata
- 0Nerv ocular mort
- 0Mancarimea pleoapelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Afectiunile congenitale ale pleoapelor
- Dezlipirea de retina
- Entropionul
- Sindromul de retractie a pleoapelor
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Eczema pleoapelor
- Leziuni ale pleoapelor in antrax
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)