Lovitura la ochi
Buna ziua
In urma cu aprox. 2 saptamani m-am lovit singura, din greseala, la ochiul drept. Nu am avut probleme cu vederea, nu m-a durut decat pe moment un pic, asa ca nu m-am alarmat.
De doua zile am observat insa ca s-a umflat partea interioara a pleoapei de sus... exact unde m-am lovit. Am pipait de curiozitate si am dat de o GALMA (nu-i un termen f academic, stiu) ! E cat un bob de orez. Sunt foarte sigura ca e in interiorul pleoapei.
Am citit diverse articole pe net, dar n-am reusit decat sa ma sperii mai tare. Abia saptamana viitoare pot ajunge la ORL.
Ce credeti ca ar putea fi?
In urma cu aprox. 2 saptamani m-am lovit singura, din greseala, la ochiul drept. Nu am avut probleme cu vederea, nu m-a durut decat pe moment un pic, asa ca nu m-am alarmat.
De doua zile am observat insa ca s-a umflat partea interioara a pleoapei de sus... exact unde m-am lovit. Am pipait de curiozitate si am dat de o GALMA (nu-i un termen f academic, stiu) ! E cat un bob de orez. Sunt foarte sigura ca e in interiorul pleoapei.
Am citit diverse articole pe net, dar n-am reusit decat sa ma sperii mai tare. Abia saptamana viitoare pot ajunge la ORL.
Ce credeti ca ar putea fi?
3 comentarii
Mentionez ca am 19 ani... Niciodata n-am avut conjuctivita sau ulcior... sau vreo alta problema cu ochii.
Buna seara! Mergi la un consult oftalmologic; se pare ca este vorba despre chalazion, inflamatie cronica granulomatoasa; exista solutie terapeutica, nu trebuie sa ai motive de ingrijorare, si va fi stabilita in urma consultului oftalmologic; numai bine
buna...m-am lovit la ochi in urma unei altercatii si mi sa invinetit toata partea din jurul ochiului.dar nu asta este problema dar mi-a aparut o pata rosie in zona alba a pchiului...ce credeti ca este??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pete pe pupila..
- 15umflaturi sub ochi
- 3proteza-ochi de sticla
- 4este intr-adevar nevrita optica?
- 15dureri oculare puternice
- 9probleme cu ochii!
- 3Vase de sange sparte la ochi
- 7blefaroconjunctivita cronica
- 7va trebui sa mai ia medicamente, cand le va putea intrerupe?
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 6probleme la ochiul stang
- 6Manifestare efect raza laser la ochi
- 35cancer cu metastaze
- 4Durere de ochi.
- 12tremura imaginea pe ochiul stang dar nu si ochiul.
- 1Ambi ochi uflati dintr-o data !!
- 3legatura dintre ochi si atacuri de panica ??
- 1Senzatie de corp strain in ochi
- 0usturime la ochisori
- 4Poveste Neterminata
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: