Obsesie pentru urechi
Buna ziua, de ceva timp am inceput sa am mai multa grija de mine si de felul cum arat, deci ca consecinta, am incercat diferite tunsori, sa vad care ma prinde mai bine. Fiind un tip mai cu putina stima de sine, imediat au inceput sa apara contradictiile in capul meu.
Spre exemplu, recent m-am tuns mai scurt in parti si mi se pare ca mi se vad urechile tare, desi nimeni nu mi-a zis asta pana acum, iar mama mea mi-a zis ca nu e asa. Dar eu continui sa fiu obsedat de lucrul asta si ma uit mereu in oglinda la urechile mele. Ma preocupa foarte mult felul cum arat si cred ca urechile ma trag in jos.
Nu stiu ce sa fac. Mereu caut baieti (dat fiind faptul ca si eu sunt baiat) cu urechile mari prin poze pe Internet (din cei care sunt modele), ca o consolare si incep sa imi compar urechile cu ale lui.
Mi-ar putea spune cineva ce sa fac sa nu mai am obsesia asta si sa privesc si eu 'marimea' urechilor mele cum o privesc si cei din jur?
Inainte, nu aveam complexul asta asa de pronuntat.
Spre exemplu, recent m-am tuns mai scurt in parti si mi se pare ca mi se vad urechile tare, desi nimeni nu mi-a zis asta pana acum, iar mama mea mi-a zis ca nu e asa. Dar eu continui sa fiu obsedat de lucrul asta si ma uit mereu in oglinda la urechile mele. Ma preocupa foarte mult felul cum arat si cred ca urechile ma trag in jos.
Nu stiu ce sa fac. Mereu caut baieti (dat fiind faptul ca si eu sunt baiat) cu urechile mari prin poze pe Internet (din cei care sunt modele), ca o consolare si incep sa imi compar urechile cu ale lui.
Mi-ar putea spune cineva ce sa fac sa nu mai am obsesia asta si sa privesc si eu 'marimea' urechilor mele cum o privesc si cei din jur?
Inainte, nu aveam complexul asta asa de pronuntat.
7 comentarii
Ai grija cu obsesia asa am inceput si eu cu parul, si am ajuns sa il am scurt de cativa centrimetri..
Eu din pacate nu am ce sa le fac urechilor, decat sa fac operatie estetica, dupa cum am spus, dar costa cam mult si nu dispun de bani (avand in vedere ca de-abia am facut 18 ani).
Atunci lasa parul sa creasca sa acopere urechile, in felul asta nu le va mai vedea nimeni, alta solutie eu una nu vad.
Urechile mele sunt cam asa:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lgf8lm4CXG1qd9xs3o1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lgf8lm4CXG1qd9xs3o1_500.jpg
Am vizionat poza, urechile sunt absolut normale, si tu la fel, am senzatia ca iti cauti si tu ceva sa te preocupe...
Nu sunt eu in poza.
Aici e o poza cu urechile care par asemanatoare cu ale mele.
http://img.uefa.com/imgml/TP/players/1/2013/324x324/250005336.jpg
Aici e o poza cu urechile care par asemanatoare cu ale mele.
http://img.uefa.com/imgml/TP/players/1/2013/324x324/250005336.jpg
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7se zbate ochiul stang
- 10Vad puncte albe spre transparent
- 3Ce tratam. as putea lua pt ochi f. obositi?
- 6operatie pentru miopie implant negativ
- 39Ceata pe ochi
- 8«Scame» pe ochi!
- 3nisip in ochi (senzatia)
- 6Vedere printre stelute
- 11ce inseamna cand ai pete pe ochi galbene?
- 6probleme la ochiul stang
- 5Cel mai bun prieten al meu are irisul perforat!
- 3Unul din ochi nu se inchide de tot
- 4Probleme ochii
- 0Roseata in jurul ochilor
- 0ochi inrosit
- 0Ochii inflamati rosi si durerosi
- 2Ochi bolnavi
- 1Roşeaţa colţ intern al ochiului
- 3De ce imi simt ochii obositi si simt o arsura in ei?
- 1Durere ochi cand apas
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: