sangerari si dureri abdominale
Buna ziua!L.D ma numesc si as vrea sa fiu mai explicita cu ceea ce se intampla cu mine deoarece doresc sa primesc sfaturi ca nu stiu ce sa fac si ce am in primul rand Am facut un avort in urma cu un an am avut dureri foarte mari atunci, mi-am luat reteta recomandata de doctor iar akum cam de 2luni am dureri in timpul actului sexual si scurgeri de chiaguri de sange de culoare maro, nu stiu ce am iar la un medic genecolog inca nu am ajuns.va multumesc!
3 comentarii
Mergeti la medicul ginecolog, care cu siguranta o sa va spuna exact ceea ce aveti!Este posibil sa fie vorba de anumite complicatii in urma avortului, poate nu s-a curatat bine locul atunci sau poate ca ati ramas cu o rana ceva.O ecografie transvaginala si o consultatie la ginecolog sunt cele mai indicate in cazul dumneavoastra!
Sanatate!
Sanatate!
MULTUMESC PT RASPUNS SI LA GENECOLOG DAK MERG SI NU MA CURATAT BN ATUNCI LA AVORT E POSIBIL SA MA CURETE DIN NOU?ADIK SA TREC INCA ODATA PRIN CEEA CE AM TRECUT CU APROXIMATIE?OFFFFF.AST RASPUNS
Daca nu s-a curatat bine locul la intreruperea de sarcina, cu siguranta va trebui sa curete din nou, asta inseamna ca se fac cam aceleasi proceduri ca si la avort!Dar mergeti neaparat la medic, pt ca se poate infecta locul in cazul in care nu a fost curatat bine si veti intampina mai multe probleme dupa aceea!!
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2URGENT Dureri abdominale si voma
- 4Dureri abdominale
- 2Dureri absomen in partea stanga jos la trepidatii
- 3dureri abdominale puternice, TGP si GGT marite
- 5de patru luni am arsuri vaginale si dureri de burta
- 3dureri de burta de doua saptamani
- 6Dureri abdominale.Help!
- 6anticonceptionale si efectele lor
- 6Durere de abdomen.. au trecut luni bune si durerea tot persista
- 6Simt niste batai in burta...
- 1Dureri abdominale, greata
- 0Dureri de burta dupa a doua cezariana
- 4Rog seriozitate, raspunsul unui ginecolog sau oricine are idee despre ce poate fi vorba
- 3Dureri abdominale
- 4probleme digestive de vreo doua luni
- 6De o luna am dureri mari epigastrice (capul pieptului) si de multe ori coboara in partea de jos
- 1Durere abdominala si stinghie picior drept
- 1Durere abdominală
- 17Durere Abdominala Nespecificată
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
Mai multe informații despre: Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: