Durere ureche
Buna seara, vin si eu cu o problema cu care ma confrunt de aproximativ 1 luna. Totul a inceput acum mai bine de o luna m am trezit cu o durere la urechea stanga, initial nu am crezut ca este nimic grav asa ca am fost la farmacie mi am luat picaturi si antiinflamatoare, dar durerea nu a incetat asa ca m am decis sa mi iau antibiotic intuind ca am otita, am luat amoxicilina pt 5 zile durerea mi a trecut pt aproximativ 2 - 3 zile dar dupa acea revenit si mereu ma trezeam cu o durere de ureche ori in partea stanga ori in partea dreapta, deoarece nu sunt in Romania si aici unde sunt eu o programare la Orl dureaza m am decis sa plec in Romania pt un consult orl. Am fost la 3 medici diferiti, prima data am mers acum 2 saptamani unde mi- a spus ca am dopuri de ceara si otita medie si m a curatat si mi a dat niste picaturi, durerea nu a disparut asa ca m am dus la alt medic saptamana trecuta marti unde mi- a spus ca nu am otita medie ci otita externa subacuta la urechea dreapta si articulatie temporo mandibulara si mi a dat ciprofloxacin pe care l am utilizat in ambele urechi pt ca amandoua ma dureau pt 7 zile dar durerea tot nu mi a trecut asa ca am mai fost si la al 3 lea medic pt a mai cere o parere si acolo mi s a zis ca nu am nicio inflamatie in urechi dar e posibil sa fi avut si mi a trecut si ca problema e aceasi articulatia temporo mandibulara. Acum intrebarea mea este credeti ca acele picaturi ciprofloxacin care le am utilizat timo de 7 zile in ambele urechi ( eu avand probleme doar la una dupa spusele medicului) au putut sa mi faca vreun rau si de aceea sa ma doara in continuarea urechea sau durerea poate proveni intr-adevar de la articulatia temporo mandibulara ? Precizez ca acum 2 zile aveam durere la urechea dreapta dar dupa aceea a inceput sa ma doara cea stanga si ma doare incontinuare durerea fiind pe toata partea stanga ma doare si capul. Va rog imi poate oferi cineva un sfat ?
2 comentarii
1. durerea poate sa se schimbe de la dreapta la stanga..doar in cazul.. cand avem o inflamatie pe faringe, rinofaringe.. la persoanele cu reflux gastro eosfagian in somn
alimentatia gresita seara cu fructe dupa cina, cu otet, lamai, usturoi.. la cina. duce la reflux in somn. depinde pe ce parte va prinde refluxul... acea parte a gatului se inflameaza mai tare si durerea radiaza in ureche
2 deasemenea se impune o Radiografie dentara sau un CT3D la un cabinet de radiologie dentara..sa se caute infectii dentare ascunse.. care dau si ele dureri in ureche
alimentatia gresita seara cu fructe dupa cina, cu otet, lamai, usturoi.. la cina. duce la reflux in somn. depinde pe ce parte va prinde refluxul... acea parte a gatului se inflameaza mai tare si durerea radiaza in ureche
2 deasemenea se impune o Radiografie dentara sau un CT3D la un cabinet de radiologie dentara..sa se caute infectii dentare ascunse.. care dau si ele dureri in ureche
Ok, multumesc pentru raspuns. Deci acele picaturi nu mi pot face vreun rau sau sa se produca infectii suplimentare nu ? Durerea radiaza din alta parte deci ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rinosinuzita, durere de ureche pe partea stanga
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 4Dureri si senzatie de presiune in ureche
- 8M-am intors de la mare cu dureri de urechi
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 7Durere in urechi
- 2Durerea de ureche
- 0Dureri de ureche
- 1dureri de ureche de la cap
- 3insuflatie tubulara
- 1Am o durere in zona urechii drepte!