Amigdala dreapta umflata, durere de ureche la frig.
Buna ziua, am inceput acum 3-4 luni cu aceste simptome : disconfort in urechea dreapta (durere la frig), ureche infundata.
Am pus niste picaturi si au inceput sa se amelioreze simptomele, (adica nu le mai am tot timpul) dar tot nu scap de ele, se lasa usor pe gat acest disconfort, mai exact sub maxilar (tin sa mentionez ca am o masea stricata cu o carie veche, am avut si infectie cred ca si acum), unde simt si o mica umflatura care nu se vede, o simt doar la atingere. Amigdala dreapta este putin mai mare ca cealalta.
Tin sa mentionez ca NU am alte simptome precum : tuse, greutate la inghitire, etc.
SI am avut acum 8-9 luni o raceala foarte tare, am avut o tuse care m a tinut 2 luni.
Va rog sa mi dati un sfat. NU AM AJUNS LA ORL pentru ca simptomele apar si dispar... !!!
Am pus niste picaturi si au inceput sa se amelioreze simptomele, (adica nu le mai am tot timpul) dar tot nu scap de ele, se lasa usor pe gat acest disconfort, mai exact sub maxilar (tin sa mentionez ca am o masea stricata cu o carie veche, am avut si infectie cred ca si acum), unde simt si o mica umflatura care nu se vede, o simt doar la atingere. Amigdala dreapta este putin mai mare ca cealalta.
Tin sa mentionez ca NU am alte simptome precum : tuse, greutate la inghitire, etc.
SI am avut acum 8-9 luni o raceala foarte tare, am avut o tuse care m a tinut 2 luni.
Va rog sa mi dati un sfat. NU AM AJUNS LA ORL pentru ca simptomele apar si dispar... !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 4durere de ureche sub tratament cu cexyl, copil 5 ani
- 7durere acuta ureche si dinti
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 3Dureri urechea stanga
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 3imediat ce vb la telefon ma dor urechile
- 3o problema cu gatul, urechea capul in partea dreapta...
- 0durere masea.ureche si ce mai e pe langa :)
- 1dureri urechi
- 2Durere puternica la nivelul urechii
- 1Durere de ureche
- 2durere de urechie însoțită de dureri dentale
- 0Durere ureche
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 3Otita sau alta problema?
- 7Durere ureche.
- 1Durere de ureche
Mai multe informații despre: durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: