Dureri de ureche
Buna seara.acum 2 zile aveam niste dureri indiportabile de ureche...la sfatul unor prieteni am introdusun catel de usturoi.durerea s-a calmat dar problema este ca nu mai pot scoate usturoiul afara.mai multe persoane au spus sa astept pt ca va cadea singur...iar altele au spus ca pot aparea infectii...nu as dori sa merg la doctor...pt ca imi este frica.va multumesc
3 comentarii
E necesar consult orl
Acum se scoate usor usturoiul
Daca mai stai.. o sa se inflameze.. si chear o sa te doara
Acum se scoate usor usturoiul
Daca mai stai.. o sa se inflameze.. si chear o sa te doara
Buna seara domnule doctor.Am sa va prezint problema mea.In primavara, e ceva timp de atunci, mi-am simtit capul foarte greoi, aveam dureri de cap, mai mult in ceafa si simteam o presiune asupra capului, urechilor chiar si a gatului.Era ingrozitor.Am stat asa mult timp pana m-a sfatuit cineva sa fac infuzie de ceai de musetel cu menta.Am eliminat destul de multa secretie din nas, apoi m-am simtit mai bine.Insa din cand in cand aveam niste intepaturi in ambele urechi, suportabile, iar uneori cand ma dureau urechile ma durea si dupa cap.De atunci a trecut ceva timp si din cand in cand ma mai dureau urechile.Insa acum, de vreo 2 luni de zile, uneori mai imi puneam ulei cald insa nu ma tineam de asta si nu mi-a trecut.Mentionez ca aveam, in special dimineata aveam niste vajaieli insa doar intr-o ureche.Mi-a cumparat fiica mea din farmacie Otis T acum cateva saptamani si din cand in cand mai imi pun seara si nu ma mai dor doar ca acum de cateva zile mi s-au infundat amandoua, una mai tare.Mi-am bagat un betisor in ureche sperand ca o voi desfunda, incepand cu cea mai putin afectata iar acum ma doare foarte tare.Ce credeti ca am?Este otita?
1. cu betisorul ati putut sa impingeti u dop de ceara mai profund, pexte timpan
=2 ati putut rupe elea si privoca o otita externa
3 celelalte simptome puteau fi de la probleme de circulatie cerebrala sau coloana cervicaka
4 e navoe de cobsult orl...si el decide ce e de facut
=2 ati putut rupe elea si privoca o otita externa
3 celelalte simptome puteau fi de la probleme de circulatie cerebrala sau coloana cervicaka
4 e navoe de cobsult orl...si el decide ce e de facut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 6otita sau nu.urgent:-s
- 2Durere la ureche dupa 10 de la operatie
- 3dureri cap, ureche
- 4Ureche infundata si durere la apasare sub ea
- 3tratament polipi in ureche
- 2de zece zile ma chinui cu gureri groaznice la ureche
- 2Suierat in urechi
- 4ma doare urechea si imi curge
- 1otita copil 5 ani faza incipienta
- 0durere urechea dreapta urgent
- 3Durere ureche
- 1Lichid in ureche si zborul cu avionul, baietel de 4 ani si jumatate
- 1Lamuriri pana la consult - dureri de urechi, dificultati de inghitire, de vorbire
- 2Presiune si durere urechea dreapta insotita de scaderea auzului
- 2Intrebare - Ma doare urechea foarte tare
- 2Durere ureche
- 7Durere ureche.
- 4Junghi Urechi-gat-limba
- 1Durere ureche fetiță 9ani
Mai multe informații despre: durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: