Durere tibie
va salut respectuos dragilor...intreb pt.sotia mea ceva si eu. daca e cineva pe masura sa raspunda concret, va rog...nu vreau sa deranjez pe cineva referitor la intrebare!:dureri rare, dar cam demult-12ani in urma unui control{minim de bord discal L3;L4 Lateral stind de3 mm necompresiv.sa fie ceva si la nervul osciatic?!cind si cind durere apasatoare linga tibia stinga {muschi} un pinct fix aproape de mislocul tibiei si arsuri.citeodata de nesuportat!
unguente si altele... n-are efect!controale si alte analize{doppler}- rezulta ca la picior NU ARE NIMIC!!!efortul ei zi-de-zi pe care il face e mic! va rog un nume;un cabinet pe masura destept daca stie cineva legat de aceasta.Va multumesc si toate cele bune va urez! -*
(*modificat de admin)
unguente si altele... n-are efect!controale si alte analize{doppler}- rezulta ca la picior NU ARE NIMIC!!!efortul ei zi-de-zi pe care il face e mic! va rog un nume;un cabinet pe masura destept daca stie cineva legat de aceasta.Va multumesc si toate cele bune va urez! -*
(*modificat de admin)
4 comentarii
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, status occupational si sporturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura etc.
Asteptam cu interes detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, status occupational si sporturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura etc.
Asteptam cu interes detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
va salut cu drag, referitor:40 ani; greutate-48kg;inaltime 1.60, corp atletic, nu a practicat sport niciodata.lucreaza ca menajera(lucru usor)rareori alergatura.nu ridica greutati.deci pe ea cu ani in urma sa fie 12 ani, o durea la baza sira spinarii partea stinga ce se lasa durerea pe sold, rareori o mai doare acum.odata cu aceasta durere de spate a aparut si durerea de muschi linga tibie picior sting, frige, simte cai arde locul(muschiul)de la tibie asta nu intotdeauna., dar cind si cind o tine durearea in plin citeva zile, chiar si 1-2 saptamini.in urma unui control:{minim de bord discal L3;L4 Lateral stind de3 mm necompresiv.sa gasit.sa fie ceva si la nervul osciatic?!cind si cind durere apasatoare linga tibia stinga {muschi}.citeodata de nesuportat!
Trebuie sa consultati un neurochirurg, in cauza fiind un posibil sindrom compresiv lombar (hernie de disc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
va multumesc mult, sanatate si toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme mari dupa o fractura a gambei
- 12Lovitura la osul tibiei!!
- 3fractura deschisa tibie+peroneu
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 93durere surda la mijlocul tibiei
- 9fractura fibula + deplasare tibie
- 0Durere la peroneu, tibie de la alergat
- 5Durere la ambele tibii, dupa ce am facut sala
- 5fractura de maleola tibiala operata
- 5diastazis tibio-peronier - problema genunchi
- 3De vreun an am pe tibie o umflatura mica rotunda
- 32Simt o arsura la piciorul drept mai precis in zona tibiei.
- 2Ruptura de tibie
- 0Durere tibie, uneori femur, alteori oasele membrului superior
- 14Dureri tibie
- 1durere suparatoare de tibie
- 8Dureri de oase
- 1Durere tibie
- 0Umflaturi langa tibie
Mai multe informații despre: tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: