Lovitura la tibie
Bună ziua!
Am primit o lovitură în partea laterală a tibiei piciorului drept şi mi s-a umflat zona respectivă destul de tare, fără a apărea un hematom! Am pus comprese cu apă rece, oţet şi gheaţă... şi mi s-a mai tras umflătura, rămânând totuşi un pic umflat şi cu dureri... Am aplicat şi Venoruton.
În urmă cu ceva timp am observat că mi s-a umflat partea interioară de la rotula câlcâiului apărând şi o zonă inveniţită... ca la spargerea unor vene!
Care ar fi cauza? Şi ce ar trebui să fac?
Cu respect, Eugen
Am primit o lovitură în partea laterală a tibiei piciorului drept şi mi s-a umflat zona respectivă destul de tare, fără a apărea un hematom! Am pus comprese cu apă rece, oţet şi gheaţă... şi mi s-a mai tras umflătura, rămânând totuşi un pic umflat şi cu dureri... Am aplicat şi Venoruton.
În urmă cu ceva timp am observat că mi s-a umflat partea interioară de la rotula câlcâiului apărând şi o zonă inveniţită... ca la spargerea unor vene!
Care ar fi cauza? Şi ce ar trebui să fac?
Cu respect, Eugen
4 comentarii
sa nu puneti comprese cu otet pe piele, poate avea consecinte foarte urate, eu am vazut arsuri chimice de grad III care necesitau transplant de piele din asemenea idei grozave. gheata este o idee mult mai buna
ati avut local un hematom care cu timpul a inceput sa scurga sub piele spre punctul cel mai decliv, unde se aduna si produce o suffusie.
hematoamele se resoarbe cu timpul, insa daca sta ceva mai grav in spatele hematomului (fractura) este imposibil de precizat fara examen fizic
ati avut local un hematom care cu timpul a inceput sa scurga sub piele spre punctul cel mai decliv, unde se aduna si produce o suffusie.
hematoamele se resoarbe cu timpul, insa daca sta ceva mai grav in spatele hematomului (fractura) este imposibil de precizat fara examen fizic
Mulţumesc pentru informaţie!!! Din câte-mi dau seama (nu am nici dureri mari şi pot să umblu foarte bine) nu pare că ar fi vorba de o fractură! Mă îngrijorează umflătura de la câlcâi şi înveniţirea de acolo... poate e vorba şi de o problemă de circulaţie!
fara examen fizic este imposibil de precizat ce este umflatura, insa cum am scris: sangele din leziunile gambei, genunchiului deseori isi gasesc drumul sub piele spre jos si se aduna sub maleole in zona calcaiului. acesta nu este o problema de circulatie si una fiziologica care are legatura cu gravitatia
Mulţumesc pentru precizări! Probabil că o vizită la un medic ar fi oportună!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 8fractura tibie
- 36recuperare fractura tibie si peroneu
- 4Lovitura la tibie
- 5Dureri tibie de cateva luni
- 4durere tibii
- 4fractura de platou tibial
- 6recuperare dupa fractura de tibie si peroneu
- 12fractura de platou tibial
- 5Entorsa tibio-tarisiana la piciorul stang
- 11Fractura tibie
- 3De vreun an am pe tibie o umflatura mica rotunda
- 32Simt o arsura la piciorul drept mai precis in zona tibiei.
- 0durere tibie
- 1fractura platou tibial schatzker4
- 11Durere de tibie la ambele picioare
- 1Durere tibie
- 1Durere de tibie
- 1Durere tibie
Mai multe informații despre: tibia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: