Durere spate
Buna ziua, ma numesc Nicu Chima am 23 de ani si am o problema de cam o luna adica de Sf Marie am sarit in apa de la o inaltime de cam 4-5 metri am sarit prost si m am indoit pe spate cred, cand am iesit din apa mi se taiase aerul, nu puteam sa respir, dupa cateva secunde mi am revenit, atunci pe moment ma durea putin spatele, dar inca si acum ma doare usor uneori, nu ma doare cand stau jos pe scaun sau intins nici cand merg, insa cand ma aplec tare in jos simt o mica durere sau cand stau aplecat mai mult jos si ma ridic deodata simt o jenare in zona lombara, mentionez ca am pipait cu mana adica am apasat pe inele si simt ca ma doare unul din ele usor cand apas pe el, poate fi ceva grav sau o fi vreo intindere a lombarilor?
2 comentarii
Mergeti sa va consulte un medic Reumatolog si sa va dea o radiografié de facut.
Buna ziua!
Mai curand ar trebui sa consultati un neurochirurg, pentru suspiciunea sindromului compresiv lombar (fractura vertebrala, hernie de disc, spondilolistezis post-traumatic).
Radiografia este total inutila in acest caz.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mai curand ar trebui sa consultati un neurochirurg, pentru suspiciunea sindromului compresiv lombar (fractura vertebrala, hernie de disc, spondilolistezis post-traumatic).
Radiografia este total inutila in acest caz.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri de spate
- 2Mor de durere de spate iar doctorii imi spun ca nu am nimic
- 18Durere !
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 2Dureri de spate, maini!
- 1Junghiuri in spate
- 4Durere insuportabila de spate
- 4Durere spate
- 2Dureri de spate si ameteli
- 2Durere spate
- 0Durere de spate
- 1Durere de spate + interpretare radiografie
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 0Durere de spate
- 0Durere foarte puternică in spate care fluctueaza in intensitate
- 1Durere spate