Durere coloana
Buna seara! Am si eu o problema de o saptamana am dureri de spate si am crezut ca este din cauza faptului ca sunt o persoana sedentara pentru ca nu prea fac sport si general ma cam dor articulatiile de la maini si picioare, insa de data aceasta vazand ca am dureri de coloana am incercat sa fac cateva exercitii fizice iar cand am ajuns sa imi rasucesc toracele dintr-o parte in cealalta am constat ca se aude ceva ca si cum se apasa pe plamani mai exact un suflul sau ca 2 oase care efectiv se freaca. Tin sa precizez ca acum vreo 3 saptamani am prins de o greutate destul de mare mai exact o geanta de umar care era foarte grea insa nu am avut dureri pana acum.La plamanii am fost acum 1 saptamana la medic pt ca eram racita si m-a ascultat cu stetoscopul si nu aveam nimic.Acum 3 luni am facut un set de analize care au iesit bine mai putin calciul seric total care era 10.25 si fibrinogenul 373 in rest totul este ok.Tin sa precizez ca am 22 de ani si o greutate de 55 kg la 1, 56 m.Multumesc anticipat!!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dorsolombalgii cronice mixte pe fond de deviatii oxiale arteriale.deficit functional mediu
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 2durere de spate si de umar
- 3hematurie si durerea de mijloc
- 3de cateva luni am o durere in spate, chiar sub omoplatul drept
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 2durere de spate umar si cap
- 7Dureri de cap, spate, musculare, amorteli + Altele
- 5Antibioticele si menstruatia
- 2Dureri de spate
- 10dureri de spate
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3durere de spate
- 1Junghiuri in spate
- 1Rinichi Bolnav ?
- 2Durere de spate
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
- 2Intepaturi spate
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerile de spate durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: