Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
Buna ziua.
De cateva seri, aproape cu regularitate dupa ce vin de la serviciu, iau masa si ma apuc de treburile casnice, ma confrunt cu o situatie: apare o durere de spate ca o taietura (parca mi se frange mijlocul), concomitent cu slabiciune in picioare, ameteala si vedere incetosata, senzatie puternica de caldura care vine dinspre ceafa spre crestet. Sunt obligata sa ma asez, nu trece pe deplin, de aceea trebuie sa ma intind si abia apoi dupa cateva minute imi revin. Am 52 ani, tensiunea este relativ normala cu tendinte spre valori mai mici pt. tensiunea sistolica(cu tratament), sufar de hipotiroidie (sub tratament). Am avut in urma cu mai mult de 25 ani un accident in care am avut o tasare de vertebre, dar pana acum, in afara de unele indispozitii periodice, nu am resimtit probleme mai mari.
De la ce pot proveni toate acestea? Ce investigatii ma sfatuiti sa fac? Multumesc.
De cateva seri, aproape cu regularitate dupa ce vin de la serviciu, iau masa si ma apuc de treburile casnice, ma confrunt cu o situatie: apare o durere de spate ca o taietura (parca mi se frange mijlocul), concomitent cu slabiciune in picioare, ameteala si vedere incetosata, senzatie puternica de caldura care vine dinspre ceafa spre crestet. Sunt obligata sa ma asez, nu trece pe deplin, de aceea trebuie sa ma intind si abia apoi dupa cateva minute imi revin. Am 52 ani, tensiunea este relativ normala cu tendinte spre valori mai mici pt. tensiunea sistolica(cu tratament), sufar de hipotiroidie (sub tratament). Am avut in urma cu mai mult de 25 ani un accident in care am avut o tasare de vertebre, dar pana acum, in afara de unele indispozitii periodice, nu am resimtit probleme mai mari.
De la ce pot proveni toate acestea? Ce investigatii ma sfatuiti sa fac? Multumesc.
1 comentarii
Iei cumva tratament medicamentos sau esti la dieta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere deasupra sanului drept
- 6Sunt tot timpul obosita, am dureri groaznice de cap, de spate
- 6durere de spate partea dreapta sus..sunt foarte speriata:((
- 1dureri de spate
- 3dureri insuportabile de spate si nu numai
- 3durere spate
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 5dureri de cap si de spate
- 1Dureri de spate
- 1durere de spate si de picior
- 6dureri de spate care au inceput sa iradieze pe fesa dreapta
- 4Durere de spate
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 58Mielom multiplu sau boli metastatice
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare
- 0dureri de spate
- 0discoartroza
- 0Dureri de spate, lordoza lombara
- 2Dureri si analize