Dureri de spate si ameteli
Buna seara! Ma numesc Alina, am 20 de ani, iar de vreo saptamana ma confrunt cu niste dureri de spate groaznice.
De mica am scolioza, am si spondiloza cervicala, de asemenea am si coloana foarte curbata-lordoza.
De cand au aparut durerile de spate, nu pot sa fac mai nimic, durerea coboara si spre bazin si picioare, iar pe langa acestea ma si luau durerea de cap si ameteala mai tot timpul..
In prima zi am luat nurofen forte, pe urma o pastila tot pe baza de ibuprofen, dupa aceea am luat ketonal..iar de vreo 3 zile iau tramadol 150mg..si durerea tot nu a trecut. Ma simt foarte ametita, nu pot sa fac nimic, as dormi non-stop..ma doare si capul foarte rau..
Nu mai stiu ce sa fac..
Precizez ca pe langa acestea, iau si eutirox pentru hipotiroidism si mai iau si betaserc dat de medic acum vreo 20 de zile, tocmai pentru ameteli, dezechilibru..si dureri de cap
De mica am scolioza, am si spondiloza cervicala, de asemenea am si coloana foarte curbata-lordoza.
De cand au aparut durerile de spate, nu pot sa fac mai nimic, durerea coboara si spre bazin si picioare, iar pe langa acestea ma si luau durerea de cap si ameteala mai tot timpul..
In prima zi am luat nurofen forte, pe urma o pastila tot pe baza de ibuprofen, dupa aceea am luat ketonal..iar de vreo 3 zile iau tramadol 150mg..si durerea tot nu a trecut. Ma simt foarte ametita, nu pot sa fac nimic, as dormi non-stop..ma doare si capul foarte rau..
Nu mai stiu ce sa fac..
Precizez ca pe langa acestea, iau si eutirox pentru hipotiroidism si mai iau si betaserc dat de medic acum vreo 20 de zile, tocmai pentru ameteli, dezechilibru..si dureri de cap
2 comentarii
Nu e bine. Folosești prea multe calmante. Renunță la ce ai luat până acum fără prescripție. Bea sucuri naturale, mănâncă fructe și folosește un complex de vitamine bun. Pentru dureri articulare folosește un gel cu aplicare externă. Stai in locații călduroase și poți face mișcări ușoare a corpului (fără a forța). Nu te vei simți mai bine peste noapte dar în timp corpul tău se va echilibra.
Multumesc frumos, am renuntat la pastile si mi-au trecut ametelile si starea aceea de confuzie.
Durerea de spate inca persista, la fel si durerea de cap, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu ele.
Multumesc inca o data pentru sfaturi.
Durerea de spate inca persista, la fel si durerea de cap, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu ele.
Multumesc inca o data pentru sfaturi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de spate dupa nastere
- 3Dureri de spate
- 3Durere deasupra sanului drept
- 24am tbc?
- 3dureri insuportabile de spate si nu numai
- 8Dureri de spate ce cedeaza cand iau antibiotice
- 3dureri zona genitala si spate
- 0Dureri de spate
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 1tratament cu medrol pentru durerile de spate
- 1Durere de spate, posibil altceva?