durere spate
am uneori o durere de spate ce coboara pe piciorul sting pina in talpa. Citeodata simt o arsura in talpa sau o amorteala a piciorului. Mentionez ca aceasta durere nu este de lunga durata si de multe ori trece fara nici un tratament. Ce ar putea sa fie?
6 comentarii
E bine de facut o radiografie de coloana dorso-lombara pentru a exclude o afectiune inflamatorie sau degenerativa a discurilor intervertebrale, cum ar fi lombosciatica.
Buna ziua,
Am o problema si as dori sa vad ce trebuie sa fac.
Am dureri de sold ( ambele - spre partea exterioara la fiecare, de obicei dupa mers cam 500 m/ zi) si dureri de spate. In urma cu 2 ani am aflat ca o vertebra din zona lombara este putin impinsa inspre stomac de cand eram copil mic spuneau medicii. Am facut un tratament kineto si 6 luni de zile nu am avut probleme.
Acum insa mi-au aparut si aceste dureri de sold iar durerea de spate e mai deranjanta. Nu e insuportabila dar nu pot sta nici pe scaun mult si nici in picioare mult. Am facut injectabil diclofenac - sunt plecat din tara - si am sperat ca imi va trece ca in urma cu catva timp cand puteam sa iau 2, 3 zile diclofenac si apoi nu mai aveam probleme o buna perioada de timp. Am doar 24 de ani si nu stiu daca sa se fi cumva agravat intr-o hernie de disc sau daca ar trebui sa recurg la operatie.
Pe langa toate aceastea am si platfus si mi-e frica acum de solduri pentru ca gluma se ingroasa.
As dori sa ma sfatuiti va rog frumos ce ar trebui sa fac.
Va multumesc
Am o problema si as dori sa vad ce trebuie sa fac.
Am dureri de sold ( ambele - spre partea exterioara la fiecare, de obicei dupa mers cam 500 m/ zi) si dureri de spate. In urma cu 2 ani am aflat ca o vertebra din zona lombara este putin impinsa inspre stomac de cand eram copil mic spuneau medicii. Am facut un tratament kineto si 6 luni de zile nu am avut probleme.
Acum insa mi-au aparut si aceste dureri de sold iar durerea de spate e mai deranjanta. Nu e insuportabila dar nu pot sta nici pe scaun mult si nici in picioare mult. Am facut injectabil diclofenac - sunt plecat din tara - si am sperat ca imi va trece ca in urma cu catva timp cand puteam sa iau 2, 3 zile diclofenac si apoi nu mai aveam probleme o buna perioada de timp. Am doar 24 de ani si nu stiu daca sa se fi cumva agravat intr-o hernie de disc sau daca ar trebui sa recurg la operatie.
Pe langa toate aceastea am si platfus si mi-e frica acum de solduri pentru ca gluma se ingroasa.
As dori sa ma sfatuiti va rog frumos ce ar trebui sa fac.
Va multumesc
Ca antiinflamator incercati Arcoxia sau Celebrex impreuna cu Mydocalm ca relaxant muscular si purtati un brau si dormiti pe o saltea rigida pana ce veti putea relua procedurile de fizioterapie.
Bună ziua, in urma cu 2 sapt am răcit cu secretii nazale și tuse productiva.Am urmat tratament 7 zile cu zinnat erdomed și astha 15.Am facut radiografie cu rezultat desen interstițial accentuat bilateral.De câteva zile am o durere pe partea dreapta spate aproape de coloana vertebrala in zona terminala a coastelor, în special dimineata, care cedează instant după ce expextorez productiv.Ce ar putea fi?
Buna seara,
Trebuie sa va adresati unui pneumolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Trebuie sa va adresati unui pneumolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Radiografia a fost văzută de pneumolog...tratamentul fiind prescris de el
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mydocalm pt dureri de spate, dupa 15-20 min mi s-a facut rau
- 6va rog sa ma ajutati, junghi in spate cu dureri de inima
- 10Acum o luna mi s-au umflat spatele in partea stanga
- 6am ramas intepenita
- 5am cazut de pe casa, diagnostic: fractura prin tasare T8
- 15dureri de spate cand stau mai mult in picioare
- 8Un posibil cancer?
- 0discoartroza
- 0Dureri de spate de cinci zile
- 0Durere de spate
- 2Durere de spate