Dureri foarte ascutite de sold drept
De aprozimativ 4 luni am dureri de sold, in special la mers, foarte ascutite cand stranut si noaptea cand ma intorc de pe o parte in alta in pat.Ce analize sa fac si ce ar putea fi.am primit de la medicul de familie tratament cu clorzoxazona dar durerea a incetat doar cat am luat medicamentele, apoi a revenit, am luat ibuprofen la fel s-a intamplat, ce poate fi si ce analize sa fac?va multumesc.Diagnosticul medicului de familie a fost contractura musculara.AM 40 DE ANI.
2 comentarii
Fara un examen clinic atent e greu de spus. Nu trebuie sa mai intarziati mult cu un cosnult.
Am realizat radiografia, iata ce scrie pe rezultat -bazin usor asimetric, prin ascensionarea hemibazinului drept cu 6, 6 mm fata de cel stang, bazin usor rotat.Tendinta la ingustarea a spatiului articular sacro iliac bilateral.Femur drept ascensionat cu 5, 4 mm fata de cel stang.
Va rog sa mi spuneti despre ce este vorba.Din cauza numarului mare de infectari deocamdata nu pot ajunge la medicul ortoped si m ar ajuta cat de cat un diagnostic si poate ceva tratament sa mai ameliorez durerea.va multumesc o zi buna.
Va rog sa mi spuneti despre ce este vorba.Din cauza numarului mare de infectari deocamdata nu pot ajunge la medicul ortoped si m ar ajuta cat de cat un diagnostic si poate ceva tratament sa mai ameliorez durerea.va multumesc o zi buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 3durere in sold in partea stanga
- 12Durere de sold
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 12nod in sold
- 0durere de spate (sold)
- 1durere in sold si incapacitatea de a merge pe varful degetelor la piciorul stang
- 3mergand pe strada, mi s-a blocat piciorul din sold si nu mai puteam inainta
- 1Dureri mari in solduri si picioare
- 5Dureri in sold de sase luni
- 1Am dureri in soldul drept pe coapsa
- 8unde ma mai pot adresa?
- 2Disfuncția articulației sacroiliacă
- 1Dureri in zona soldului
- 2Durere de sold (drept) cu iradiere in zona inghinala și genunchi
- 2Durere sold
- 1Durere bruscă șold - suspiciune de Necroză aseptică de cap femural
- 0Progil ANA extins
- 0Dureri de sold