Dureri foarte ascutite de sold drept
De aprozimativ 4 luni am dureri de sold, in special la mers, foarte ascutite cand stranut si noaptea cand ma intorc de pe o parte in alta in pat.Ce analize sa fac si ce ar putea fi.am primit de la medicul de familie tratament cu clorzoxazona dar durerea a incetat doar cat am luat medicamentele, apoi a revenit, am luat ibuprofen la fel s-a intamplat, ce poate fi si ce analize sa fac?va multumesc.Diagnosticul medicului de familie a fost contractura musculara.AM 40 DE ANI.
2 comentarii
Fara un examen clinic atent e greu de spus. Nu trebuie sa mai intarziati mult cu un cosnult.
Am realizat radiografia, iata ce scrie pe rezultat -bazin usor asimetric, prin ascensionarea hemibazinului drept cu 6, 6 mm fata de cel stang, bazin usor rotat.Tendinta la ingustarea a spatiului articular sacro iliac bilateral.Femur drept ascensionat cu 5, 4 mm fata de cel stang.
Va rog sa mi spuneti despre ce este vorba.Din cauza numarului mare de infectari deocamdata nu pot ajunge la medicul ortoped si m ar ajuta cat de cat un diagnostic si poate ceva tratament sa mai ameliorez durerea.va multumesc o zi buna.
Va rog sa mi spuneti despre ce este vorba.Din cauza numarului mare de infectari deocamdata nu pot ajunge la medicul ortoped si m ar ajuta cat de cat un diagnostic si poate ceva tratament sa mai ameliorez durerea.va multumesc o zi buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 74durere de sold, probleme la mers
- 4Durere de sold
- 0durere usoara la sold
- 7Tulburare de vedere pe partea stanga
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 9durere...la articulatia de la sold
- 2Durere la sold si la picior
- 4Articulatie coxo-femurala
- 6Dureri sold coccis
- 3Dureri de sold
- 14durere sold
- 2Durere Sold
- 2Buna mă interesează investigații la nivelul soldului sau bazinului in orașul Focsani
- 5Dureri groaznice de tălpi, plus dureri de șold
- 5Furnicaturii si intepaturi in soldul drept cind stau in pat
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
- 4Usturime și furnicaturi la nivelul soldului drept și mai jos
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: