Dureri foarte ascutite de sold drept

De aprozimativ 4 luni am dureri de sold, in special la mers, foarte ascutite cand stranut si noaptea cand ma intorc de pe o parte in alta in pat.Ce analize sa fac si ce ar putea fi.am primit de la medicul de familie tratament cu clorzoxazona dar durerea a incetat doar cat am luat medicamentele, apoi a revenit, am luat ibuprofen la fel s-a intamplat, ce poate fi si ce analize sa fac?va multumesc.Diagnosticul medicului de familie a fost contractura musculara.AM 40 DE ANI.
2 comentarii

Fara un examen clinic atent e greu de spus. Nu trebuie sa mai intarziati mult cu un cosnult.

Am realizat radiografia, iata ce scrie pe rezultat -bazin usor asimetric, prin ascensionarea hemibazinului drept cu 6, 6 mm fata de cel stang, bazin usor rotat.Tendinta la ingustarea a spatiului articular sacro iliac bilateral.Femur drept ascensionat cu 5, 4 mm fata de cel stang.
Va rog sa mi spuneti despre ce este vorba.Din cauza numarului mare de infectari deocamdata nu pot ajunge la medicul ortoped si m ar ajuta cat de cat un diagnostic si poate ceva tratament sa mai ameliorez durerea.va multumesc o zi buna.
Va rog sa mi spuneti despre ce este vorba.Din cauza numarului mare de infectari deocamdata nu pot ajunge la medicul ortoped si m ar ajuta cat de cat un diagnostic si poate ceva tratament sa mai ameliorez durerea.va multumesc o zi buna.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri de umar, sold si calcai
- 36dureri la coloana si in sold
- 4Sold in resort
- 4Durere de sold
- 12Osteonecroza cap femural stg.
- 3deget amortit si dureri mari de sold
- 16Durere sold si bazin
- 12durere acuta sold
- 0durere de spate (sold)
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 1durere in sold si incapacitatea de a merge pe varful degetelor la piciorul stang
- 6durere de coloana, in piept, umar, sold si picior
- 4de doua luni ma doare soldul
- 8unde ma mai pot adresa?
- 5durere bilaterala sold
- 5Arsuri in soldul stang
- 1AMA-M2 pozitiv inseamna colangita biliara primitiva?
- 0Dureri de sold
- 1Durere sold
Mai multe informații despre: durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: