Intepatura sold
BUNA ZIUA
In urma cu 6 saptamai am avut o cazatura de la 2 m, soldata cu fractura fara deplasare ram ishio pubiana, si fractura scafoid mana, am stat trei saptamani in repaus la pat cu minima deplasare, acum merg destul d bine dar, obasesc destul de reperde, si am tendinta sa ma aplec lataral in partea afectata, uneori mici dureri lombare la baza coloanei, si durere deasupra fesei si in latelal copsa, prolema care ma nelinistste, este ca atunci cand stau pe un plan tare, simt uneori o intepatura puternica sold, care apare cand ma ridic, si ma tine cativa pasi, ce poate fi, din ce am citit am retinut coxatroza, bursita, sacroileita,
mentionez ca am36 ani, 1, 75 m, 73 kg,
ce parere aveti ?
In urma cu 6 saptamai am avut o cazatura de la 2 m, soldata cu fractura fara deplasare ram ishio pubiana, si fractura scafoid mana, am stat trei saptamani in repaus la pat cu minima deplasare, acum merg destul d bine dar, obasesc destul de reperde, si am tendinta sa ma aplec lataral in partea afectata, uneori mici dureri lombare la baza coloanei, si durere deasupra fesei si in latelal copsa, prolema care ma nelinistste, este ca atunci cand stau pe un plan tare, simt uneori o intepatura puternica sold, care apare cand ma ridic, si ma tine cativa pasi, ce poate fi, din ce am citit am retinut coxatroza, bursita, sacroileita,
mentionez ca am36 ani, 1, 75 m, 73 kg,
ce parere aveti ?
3 comentarii
Buna ziua!
Suferința pe care o descrieti la nivelul soldului are, cu maxima probabilitate, o origine traumatica (traumatismul descris este unul important).
Poate fi o "simpla" contuzie articulara, dar poate fi si o fractura a acetabulului, de fapt o extensie a fracturii ramului ischio-pubian.
Este cam tarziu, dar cred ca ar fi utl un computer-tomograf al soldului (nu RMN ! ).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Suferința pe care o descrieti la nivelul soldului are, cu maxima probabilitate, o origine traumatica (traumatismul descris este unul important).
Poate fi o "simpla" contuzie articulara, dar poate fi si o fractura a acetabulului, de fapt o extensie a fracturii ramului ischio-pubian.
Este cam tarziu, dar cred ca ar fi utl un computer-tomograf al soldului (nu RMN ! ).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
buna ziua, in urma cu 6 ani am suferit o operatie de protezare sold(displazie congenitala)...sunt f bine...intrebarea mea este daca pot si eu sa fac solar.
Multumesc frumos.
Multumesc frumos.
Buna ziua!
Teoretic nu aveti contraindicatii in acest sens.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Teoretic nu aveti contraindicatii in acest sens.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22De mai multi ani ma lupt cu dureri de picioare
- 193durere de picior
- 20dureri lombare si sold
- 21discopatie lombara, dureri de coloana zilnice si cateodata ale soldului
- 35necroza cap femural
- 36proteza totala de sold infectata
- 54operatie la sold + introducere de tije. Sunt bune aceste tije?
- 8dureri de picior - in special ma doare cand ma aplec sau cand stau sezuta
- 54foraje in cazul necrozei aseptice de cap femural
- 4probleme cu genunchiul si soldul stang
- 0durere usoara la sold
- 0durere de spate (sold)
- 0proteza sold stang
- 7infectie la sold dupa protezare
- 0Decontare proteza de sold
- 5picior umflat-pulpa superioara
- 8Sold in resort
- 21Durere de sold
- 5Hipoestezie sold