Am dureri in soldul drept pe coapsa

Am dureri in soldul drept pe coapsa, intre genunchisi sold cam lajumatate peo portiune cam de doua degete pe orizontal si mai jos de genunchi cam15 cm odurere aprope permanent din luna aprilie de cand mi sa declansat aceasta duriere.dimineata cind ma dau jos din pat e groasnic, dupa o ora chiar doua pot sa ma misc, si noptile sunt un chin nu ma pot misca de durere.ziua eputin mai acceptabil, , , , in toata aceasta perioada am facut tratament cu antiinflamatoare, calmante dar nu au dat nici un rezultat ultima data am facut 10 injecti de Tador, doreta alanerv, si mi sa dat pentru doua luni sa iau piascledine 300, , pana la ultimul tratament. am mai urmat alte patru reprize, de tratament nu le mai/enumar, , , durerile se accentuiaza, ce ma sfatuiti??
1 comentarii

Buna seara!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii, neurochirurgicale etc etc.
Nu se pune problema tratamentului anti-inflamator, ci a combaterii cauzelor reale ale suferintei.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii, neurochirurgicale etc etc.
Nu se pune problema tratamentului anti-inflamator, ci a combaterii cauzelor reale ale suferintei.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26ortoped targu mures
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 6pete albe pe femur vizibile la ARTRO RM
- 4Sold in resort
- 3Depunere de calciu la articulatie sold
- 16Durere sold si bazin
- 1durere la sold
- 3Durere in zona soldului drept.
- 2dureri ascutite de sold
- 4de doua luni ma doare soldul
- 1Usturime, senzatie de furnicaturi
- 17durere de sold cu amortirea piciorului
- 21Durere de sold