Durere situata lângă abdomen
Salut.Am o durere mai jos de abdomen in partea stanga si mai sus de sold cu aproximativ 4 5 centimetri. Durerea este constanta si persista de aproximativ 4 zile, nu o simt cand merg sau ridic greutati ci doar cand ma apas in aceea zona.Nu imi trece daca iau calmant sau daca ma dau cu crema dar ma lasa putin.Luni am ridicat un boiler dar nu m-am fortat foarte tare, din cate imi aduc aminte l-am sprijinit de aceea zona dar nu sunt sigur.Din cate am citit pe internet nu trece nici un organ important pe acolo sau poate trece si m-am inselat eu.Am decis sa stau cu aceasta durere timp de 10 zile apoi sa ma duc la doctor pentru o examinare, sper doar sa fie vorba de un muschi abdominal lovit.Intrebarea mea este voi ce parere aveti de acest eveniment ce ar putea fi? Daca ar fi un muschi abdominal lezat in cat timp baie trebui sa treaca? Si daca as fi avut hernie sau vreun organ afecfat ar fi trebuit sa se manifetste cu febra.Am uitat sa me tionez in aceea zona sunt vanat spre galben (palid)
1 comentarii
Buna ziua.
Daca ar fi hernie sau... nu se manifesta cu febra.
Daca ar fi o intindere musculara, poate sa dureze chiar si peste 1 saptamana.
Daca tegumentul din acea zona e tumefiat, ar putea fi vorba de o contuzie locala, ce s-ar ameliora in circa 2 saptamani.
Sanatate !
Daca ar fi hernie sau... nu se manifesta cu febra.
Daca ar fi o intindere musculara, poate sa dureze chiar si peste 1 saptamana.
Daca tegumentul din acea zona e tumefiat, ar putea fi vorba de o contuzie locala, ce s-ar ameliora in circa 2 saptamani.
Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2incomod
- 3durere in partea stanga intr-un punct fix.
- 5ma doare foarte tare in partea stanga jos sub coaste
- 3durere in partea stanga a abdomenului
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 2Ceva sub coasta stanga
- 0Durere coaste
- 1durere in partea stanga sub coasta
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 2Durere de bazin
- 0Durere in stanga jos
- 0Dureri partea stinga
- 1Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
- 1Durere partea stanga
- 2Înțepături in partea stânga
- 0Durere in partea stanga a abdomenului
- 5Va rog din suflet, am nevoie de un sfat! nu mai ies deloc din casa, ametesc, am palpitatii, mi-e rau
- 1Durere stanga puternica
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga durere in stanga jos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: