durere in stanga, putin mai sus de inghinal
buna ziua !!
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am, si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am, si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
5 comentarii
Buna seara! Nu antibioticul este de vina pentru durerea acuzata de tine; Mergi la un consult medical! Scuze pentru intrebare, esti o fata? Ar putea fi vorba despre o anexita, litiaza renala????; Este necesar, pentru a stabili diagnosticul si pentru reconsiderarea tratamentului, de un consult ginecologic, ecografie abdominala( rinichi, vezica urinara, organe genitale interne), examen Babes Papanicolau, examen bacteriologic al secretiei vaginale, examen sumar urina, urocultura;Numai bine
buna.
multumesc de raspuns.
treaba sta ASA:
am fost la gineco, mi-a zis ca nu am nimic, am recoltat de 2 ori secretie, am facut analize, nu am nimic. doar DUREREA asta pe partea stanga.
:|
ce sa mai fac?
are cineva vreo parere ??
am mai citit, si am inteles ca durerea asta persista dupa antibiotice
as vrea sa nu ma mai sperii:((((( da sunt fata.
multumesc de raspuns.
treaba sta ASA:
am fost la gineco, mi-a zis ca nu am nimic, am recoltat de 2 ori secretie, am facut analize, nu am nimic. doar DUREREA asta pe partea stanga.
ce sa mai fac?
are cineva vreo parere ??
am mai citit, si am inteles ca durerea asta persista dupa antibiotice
as vrea sa nu ma mai sperii:((((( da sunt fata.
am facut niste analize - cultura vaginala si am inteles ca aveam despre E.Coli, care a fost tratata cu antibiotice.Credeti ca de la ea tine inca durerea si persista in zona stanga??
Acum nu inteleg de ce tot am durerea asta.
Acum nu inteleg de ce tot am durerea asta.
charlotte, doamna dr.iti spunea pe langa alte analize si de o ecografie abdominala!!Ai facut si aceasta ecografie??Durerea nu are cum sa fie de la antibiotice!!
si eu am o jena acolo in stanga dar stiu ca am colica renala. e de la colica nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 3Dureri in partea stanga a stomacului
- 7Infectie in zona inghinala??
- 1Galma in zona inghinala!
- 6Umflatura mica nedureroasa inghinala
- 5dureri in partea stinga abdominala, in urma sportului
- 1Dureri in partea stinga a cutiei toracice.
- 7operatie de chist ovarian
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 16durere inghinala in zona dreapta - apendicita?
- 0Furunculi şi pete inghinale
- 0Durere partea stanga
- 1Durere de stomac in partea sanga si dreapta
- 0Am nevoie de ajutor! pete roșiatice in zona inghinală
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 3Vezicule in zona inghinala
Mai multe informații despre: Zona inghinala durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: