probleme cu rinichi?
buna ziua. sunt student la medicina si stiu, cred ca am o problema majora. de vreo 2 saptamani merg la sala si in acelasi timp iau si proteine cu creatinina. de o saptamana urinez f dez, odata la ora si noaptea trebuie sa ma scol sa merg la toaleta. la medic nu pot merge pentru ca sunt in anglia. din cate stiu creatinina tine apa in corp... ce as putea avea si ce-mi recomandati? multumesc
6 comentarii
Iti recomand sa consulti o colega care studiaza homeopatia incepand de la anul 2, te va face bine f. repede.
0
01-08-2009, ora 15:22
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Un consult la Nefrologie si daca totul este ok, unul la endocrinologie. ADH-ul, adica hormonul antidiuretic-vasopresina, secretat de neurohipofiza are rolul de a controla excretia de apa din organism, favorizand absorbtia apei.
Creatinina este f nociva pt organism, ai grija! Rinichii sufera, ficatul la fel...ar trebui sa stii!
Toate cele bune;)
Creatinina este f nociva pt organism, ai grija! Rinichii sufera, ficatul la fel...ar trebui sa stii!
Toate cele bune;)
am vorbit cu niste colegi de anu 4 si 5... eu sunt boboc, doar ce am terminat anul 1, stiam ceva de la biochimie dar cei din jur mi-au facut capul mare ca nu am cum sa pun masa fara creatinina doar cu proteinele chiar daca fac sala si acuma e prima data in 4 ani cand iau asa ceva (proteine si creatinina)
no sa mai folosesc creatinina si iau doar proteine ! nick nu pot sa ma duc la nefro sau la endo pentru ca am precizat sunt plecat din tara, si aici si pentru un supozitor imi cer de la medicu de familie trimitere, fiind in vacanta no sa pot face nimika pana ajung in tara la practica.
multumesc frumos:)
no sa mai folosesc creatinina si iau doar proteine ! nick nu pot sa ma duc la nefro sau la endo pentru ca am precizat sunt plecat din tara, si aici si pentru un supozitor imi cer de la medicu de familie trimitere, fiind in vacanta no sa pot face nimika pana ajung in tara la practica.
multumesc frumos:)
0
01-08-2009, ora 23:45
Uffffffffff, imi cer scuze, am fost putin distractil cand am citit mesajul. Nu-i nimic ca nu ai stiut, imi cer scz daca mesajul meu anterior a sunat a admolestare, nu a fost nici cu intentie, nici cu directie!
Nu mai lua proteine si nici creatinina. Excesul de proteine forteaza riichii si ficatul sa lucreze peste randamentul normal si determina printre altele si poliurie cu marirea frecventei de urinare. In cateva zile (maxim 5) iti vei revenii...I hope so!
Ai grija ce bei si ce mananci la sala de forta pt ca in ziua de astazi cei care merg la sala (cel putin 60%) consuma steroizi anabolizanti care iti maresc anabolismul si scad catabolismul, dar iti inhiba axul hipotalamo-hipofizo-testicular si duc la hipo-endo-hormogenie (Hipofiza nu mai produce luliberine pt a stimula celulele Leydig din testicule sa produca testosteron, pt ca-l primeste exogen prin intermediul suplimentelor alimentare ("mascate" de cele mai multe ori, sau pe fata cum sunt Deca-durabolinul, Propionatul de testosteron, Sustanon etc.), si la stoparea administrarii se produce un adevarat colaps endocrin insotit de o degringolada totala. Steroizii sunt nefrotoxici, hepatotoxici, determina agresivitate, hipersebulism, acnee etc.ai grija, fii precaut...
Stiu cum este in Anglia, medicii sunt foarte nepasatori, dar sistemul sanitar este foarte bine pus la punct, si cum ai spus si tu, si pt o banala pastiluta iti trebuie prescriptie, care pe deasupra este verificata computerizat!
Multa sanatate si vacanta placuta;)
Nu mai lua proteine si nici creatinina. Excesul de proteine forteaza riichii si ficatul sa lucreze peste randamentul normal si determina printre altele si poliurie cu marirea frecventei de urinare. In cateva zile (maxim 5) iti vei revenii...I hope so!
Ai grija ce bei si ce mananci la sala de forta pt ca in ziua de astazi cei care merg la sala (cel putin 60%) consuma steroizi anabolizanti care iti maresc anabolismul si scad catabolismul, dar iti inhiba axul hipotalamo-hipofizo-testicular si duc la hipo-endo-hormogenie (Hipofiza nu mai produce luliberine pt a stimula celulele Leydig din testicule sa produca testosteron, pt ca-l primeste exogen prin intermediul suplimentelor alimentare ("mascate" de cele mai multe ori, sau pe fata cum sunt Deca-durabolinul, Propionatul de testosteron, Sustanon etc.), si la stoparea administrarii se produce un adevarat colaps endocrin insotit de o degringolada totala. Steroizii sunt nefrotoxici, hepatotoxici, determina agresivitate, hipersebulism, acnee etc.ai grija, fii precaut...
Stiu cum este in Anglia, medicii sunt foarte nepasatori, dar sistemul sanitar este foarte bine pus la punct, si cum ai spus si tu, si pt o banala pastiluta iti trebuie prescriptie, care pe deasupra este verificata computerizat!
Multa sanatate si vacanta placuta;)
:) o da:) superb raspuns:)
iti multumesc nick:) daca mai citesc odata ce ai scris ma imaginez la cursu de fizio:))
mult noroc si sanatate
multumiri:)
iti multumesc nick:) daca mai citesc odata ce ai scris ma imaginez la cursu de fizio:))
mult noroc si sanatate
multumiri:)
0
02-08-2009, ora 14:47
Cu mare placere!
Ai grija de tine si incearca sa faci cat mai multa "masa musculara cognitiva"...este mai important ce ai in cap decat ce ai pe corp! ;))))
Toate cele bune, multa sanatate si binecuvantari si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ajungi un medic briliant, precum Dr. House! ;) (ca si cunostinte, nu ca si caracter).
Ai grija de tine si incearca sa faci cat mai multa "masa musculara cognitiva"...este mai important ce ai in cap decat ce ai pe corp! ;))))
Toate cele bune, multa sanatate si binecuvantari si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ajungi un medic briliant, precum Dr. House! ;) (ca si cunostinte, nu ca si caracter).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Afectiuni ale rinichilor
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 4formatiune tumorala mediorenala stanga cu caracteristici imagistice de malignitate
- 10dureri puternice in dreapta buricului
- 12urinare frecventa si usturime in timpul urinarii
- 1urinare din 2 in doua ore
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 6rinichi blocat
- 0Dureri abdominale-Senzatie de urinare frecventa-Scaun cu sange
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 1Lovitura rinichi
- 1ma dor rinichii de 5 zile
- 3Usturime, urinari frecvente barbat 28 de ani
- 1penis uscat
- 4Problema dupa deflorare
- 2Prurit vaginal
- 3Ajutati-ma! Există șanse să fiu însărcinată ?
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 1Piatra la rinichi
Mai multe informații despre: Creatina Rinichii Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Urinare frecventă
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Creatina - despre supliment: indicații, beneficii, efecte adverse, riscuri (conform studiilor)
- Rinichii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: