Urina incolora si urinat des
Buna ziua, problema mea consta in faptul ca urinez in anumite perioade des, mult iar urina este incolora. Asta se intampla aproape in fiecare zi cu precadere dimineata pana in orele 1-2 dar nu este o regula stricta. Cantitatea de urina eliberata este foarte mare chiar daca nu am consumat lichide. Cum am spus, urina nu are nicio culoare. e pur si simplu transparenta si clara de cele mai multe ori. Va multumesc anticipat
9 comentarii
Fa-ti o analiza a urinei, eventual o ecografie pelvina pentru a vedea rinichii si vezica. Dar cred ca urologul iti va spune cel mai bine si exact ce analize sunt necesare.
Sanatate!
Sanatate!
Un test de glicemie si urmatorul pas este urologul
buna ziua. am si eu cam aceleasi simptome.urinez in unele zile f mult pina in amiaza si culoarea este la fel ca apa chioara.am facut analize glicemia de 2 ori in glucometre diferite 76 respectiv 89 iar din vena mia iesit 92.am facut de asemenea si sumarul de urina dar nu mia iesit nimic alarmant.toate valorile imi sunt in grafic:densitate, ph..etc...ce poate fi...mentionez ca am avut si o perioada mai stresanta din cauza acestei probleme.stresul poate afecta volumul de urina produs de rinichi?adica poate fi vorba de diabet insipid chiar daca analizele de urina sunt bine?plus ca sumarul de urina lam facut de 2 ori la 2 laboratoare diferite. lichide beau cam intre 1 si 2 litrii pe zidar cateodata urinez in perioada matinala mai mult desi nu am baut acea cantitate de urina.noptea nu ma trezesc sa beau apa sau sa urinez.
FELICITARI din cate mia explicat mie doctorul care ma operat de cancer pe rinichi faptul ca urina este incolora pe timpul zilei INSEAMNA CA RINICHII FUNCTIONEAZA CORECT si daca ea nu se limpezeste inseamna ca au o problema, si sa stii ca apa este extrasa de organism din tot ceea ce mananci si nu numai ceea ce bei.
am inteles asta dar problema este ca urinez mult si nu cred ca e de la lichide.plus ca am limba cam alba cam nehidratata.la analize densitatea mua iesit 22 respectiv 27 ceea ce nar da spre insipid.plus ca nam glucoza in urina.glicemie buna.ph 5.ce poate fi...ma nebuneste.si pulsul mie mare uneori si de scazut nu scade sub 77
Marius a trecut ceva Timp de atunci spunemi Te rog cum Ai rezolvat problema cu urinarea
Eu am aceaiasi problema si Nu pot gasi raspunsul am fost la N Medici si N analize Te rog frumos spunemi ce a fost si cum Ai rezolvat Mersi anticipat
Este mai importanta cantitatea de urina eliminata in 24 ore decat cea de pe episod mictional.Trebuie efectuate si analize de sange care apreciaza functia renala respectiv uree si creatinina serica
Urina in 24/h era in jur de 3 litri și la analiza de urina 24/h a esit ca elimin sare prin urina nu înțeleg ce se întîmplă de aproape un an m-a chinui așa...doctorii nu m-a pot ajuta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Interpretare rezultate la un sumar de urina
- 5Problema la urinare
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 16Rinichii sau cancer?
- 4probleme cu urina
- 3Urina cu miros pestilential si dureri in zona burtii
- 8Urinare frecventa datorita stresului
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 1Urinez foarte des!!!!!!
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 1Posibila infectie?