Durere mare menstruatie
Buna seara!
Aa vrea sa stiu ce probleme pot indica/ ce cauze pot avea niste dureri insuportabile la menstruatie.
De atatia ani de cand imi vine, mereu am dureri f mari pe care le calmez obligatoriu cu cantitati mari de analgezice (pana la 1600 mg ibuprofen in 24 h, dar sunt dati in care folosesc si mult mai putin. Iar asta se intampla in una sau 2 zile din cat tine menstruatia).
Precizez ca sunt vizibile si niste "cheaguri", bucatele ce par a fi ceva mucosa, de culoare inchisa...
Multumesc anticipat pt orice parere utila!
Aa vrea sa stiu ce probleme pot indica/ ce cauze pot avea niste dureri insuportabile la menstruatie.
De atatia ani de cand imi vine, mereu am dureri f mari pe care le calmez obligatoriu cu cantitati mari de analgezice (pana la 1600 mg ibuprofen in 24 h, dar sunt dati in care folosesc si mult mai putin. Iar asta se intampla in una sau 2 zile din cat tine menstruatia).
Precizez ca sunt vizibile si niste "cheaguri", bucatele ce par a fi ceva mucosa, de culoare inchisa...
Multumesc anticipat pt orice parere utila!
1 comentarii
Salut! Nu este normala durerea de intensitate mare. Ar trrbui sa faceti niste verificari mai profunde. Ar putea fi vorba si despre endometrioza.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la menstruatie, usturime la urinare
- 2Menstruatie cu cheaguri - e ceva grav?
- 3Dismenoree
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 6medicament ptr dureri menstruale
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 0Cheaguri de sange Yasmine.
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 1cheag sange la menstruatie
- 0Leucemia, analize la sânge WBC 15.80
- 0Contraceptive - dureri foarte rele la menstratie dupa avort
- 1Menstruația cu cheaguri de sânge
- 0Ajutor - am inceput sa am cheaguri de sange maricele
- 2Durere puternica pelvica în timpul menstruație și în afara menstruație
- 1Bucata de carne iesita la menstruatie
Mai multe informații despre: Durerea menstruala menstruatia cu cheaguri dureri menstruale durerile menstruale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: