Durere la nivelul tuturor articulatiilor
De aproximativ 3-4 ani ma lupt cu dureri la nivelul articulațiilor în sensul am tendinita Ahileană bilaterala, la stangul s-a umflat tendonul, la genunchi am rupturi de menisc, chisturi pe capetele femural pe exterior, iar de curând au început niște dureri la umeri noaptea dorm foarte rău, articulatiile la mâini ma dor inclusiv degetele.
Am făcut investigații la Foișor, la Militar, Gerota etc, nimeni nu se baga, toti doctori au fost superficiali, Stanescu, Cocos, Cernat-Militar, Sendrea, Stoica, Dragosloveanu, Foisor, nu au dat un diagnostic calumea nu stiu ce am, am investigatii multe RMN-URILE, analize de boala autoimuna etc.
Nu stiu unde sa ma duc ce sa fac, incotro sa apuc.
Am 46 de ani, am facut sport 12 ani baschet. Nu mai pot. In cazul in care cineva stie ceva sa imi poata recomanda, va multumesc.
Am făcut investigații la Foișor, la Militar, Gerota etc, nimeni nu se baga, toti doctori au fost superficiali, Stanescu, Cocos, Cernat-Militar, Sendrea, Stoica, Dragosloveanu, Foisor, nu au dat un diagnostic calumea nu stiu ce am, am investigatii multe RMN-URILE, analize de boala autoimuna etc.
Nu stiu unde sa ma duc ce sa fac, incotro sa apuc.
Am 46 de ani, am facut sport 12 ani baschet. Nu mai pot. In cazul in care cineva stie ceva sa imi poata recomanda, va multumesc.
7 comentarii
Buna seara,
Atat tendinopatiile calcaneene (achiliene), cat si problemele genunchilor sunt datorate uzurii prin mega-solicitare fizica, evident.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce greutate/inaltime aveti?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Atat tendinopatiile calcaneene (achiliene), cat si problemele genunchilor sunt datorate uzurii prin mega-solicitare fizica, evident.
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: ce greutate/inaltime aveti?
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Am onoarea sa va salut domnule doctor, am 46 ani, 1.87 m, si 96-97 kg.
Sunt articulatii si tendoane distruse de supra-solicitare mecanica (greutate excesiva, efort exagerat).
Singura solutie pentru ameliorarea simptomelor este renuntarea la 15 kg si reducerea la minimum a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
Nu este exclusa o afectiune reumatologic-inflamatorie (auto-imuna), care este de competenta reumatologului (nu sunt suficiente analizele, ci este necesara o examinare clinica corecta si atenta).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Singura solutie pentru ameliorarea simptomelor este renuntarea la 15 kg si reducerea la minimum a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
Nu este exclusa o afectiune reumatologic-inflamatorie (auto-imuna), care este de competenta reumatologului (nu sunt suficiente analizele, ci este necesara o examinare clinica corecta si atenta).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Va mulțumesc, am făcut analiza respectiva nu am o boala autoimuna. O sa merg la doamna profesor la Sf Maria.
Va mulțumesc
Va mulțumesc
Exista boli auto-imune care se manifesta cu analize normale (se numesc poliartrite sero-negative, adica au analizele specifice ne-modificate).
Prin urmare, logic, analize normale nu exclud o boala auto-imuna (care se diagnosticheaza mai ales prin examinare clinica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Prin urmare, logic, analize normale nu exclud o boala auto-imuna (care se diagnosticheaza mai ales prin examinare clinica).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Vă mulțumesc, vă rog frumos să îmi spuneți daca acordați consultați cu bilet de trimitere sau în alte conditi.
Eventual dacă se poate o adresă de e-mail. Vă mulțumesc.
Eventual dacă se poate o adresă de e-mail. Vă mulțumesc.
Eu va pot consulta doar pentru tendinopatia calcaneana de supra-solicitare mecanica (greutate excesiva, efort exagerat).
Pentru inflamatiile articulatiilor trebuie sa consultati, evident, un reumatolog bun.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Pentru inflamatiile articulatiilor trebuie sa consultati, evident, un reumatolog bun.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere la incheietura mainii
- 1Dureri incheieturi maini si picioare
- 2Dureri de spate si articulare - solutii
- 2Durere articulatie picior-bazin
- 3durere incheietura picior
- 3Durere incheietura mana dreapta si arsura pe os
- 10Dureri articulare resimtite si la nivel osos
- 1Dureri de articulatii vene
- 6dureri articulatii maini si picioare
- 3Dureri umeri, incheieturi, mâini si ghenunchi
- 3Usturimi urinare, fasciculatii musculare, dureri articulare, palpitatii
- 2Dureri articulare
- 9Durere articulații mana stângă.
- 1Dureri de spate, umeri, gat si lombara
- 1Dureri articulatii si diagnostic reumatologic corect
- 11Durere incheietura.
- 2Dureri la incheieturi.
- 3Simptome multiple Scleroza multipla / Lyme / SLA ?
- 1Dureri de coloana si articulații
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: durerile articulare dureri articulatii dureri la mai multe articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: