Dureri articulatii
buna seara!sunt barbat, in varsta de 45 de ani, 100 kg si 1.82 cm iar in urma cu sapte luni am fost diagnosticat cu ciroza toxic nutritionala, fara virusi, iar la doua luni dupa inceperea tratamentului(silimarina, selezin, bcaa, normix, ursofalk, remostabil, astenor, ) am inceput sa am dureri de articulatii(coate, genunchi, umeri, degete ).analizele la ficat ies in limite normale insa am facut analiza dexa, a iesit buna, iar la urmatoarele analize, la reumatologie, mi-au iesit urmatoarele valori:25 OH Vitamina D-16.29 (nivel S), Ac anti CCP-2.82;factor reumatoid cantitativ-8.70;Proteina C reactiva cantitativ-4.93, VSH-20, diagnosticul fiind gonartroza, artrita reumatoida nespecificata, tratamentul fiind:Stopartroz-1 plic /zi, ultracod-1-3 capsule/zi si fastum gel, vitamina D3-4000, insa durerile continua, nefiind nicio ameliorare.ce ma sfatuiti sa fac, ce alte analize sau medicamente imi puteti recomanda?va multumesc !
2 comentarii
Buna seara.
Stiu pe cineva care ia medicamentul Plaquenil pentru artrita reumatoida si i s-au mai redus din dureri.
Cititi prospectul de la Plaquenil si vorbiti cu medicul Reumatolog daca vi-l poate prescrie.
Artrita e o boala foarte serioasa.
Stiu pe cineva care ia medicamentul Plaquenil pentru artrita reumatoida si i s-au mai redus din dureri.
Cititi prospectul de la Plaquenil si vorbiti cu medicul Reumatolog daca vi-l poate prescrie.
Artrita e o boala foarte serioasa.
Buna ziua,
Daca aveti poliartrita reumatoida, aceasta trebuie tratata adecvat (tratament de fond).
Apelati la un reumatolog, in vederea unui tratament adecvat.
Este, insa, evident ca greutatea excesiva distruge articulatiile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca aveti poliartrita reumatoida, aceasta trebuie tratata adecvat (tratament de fond).
Apelati la un reumatolog, in vederea unui tratament adecvat.
Este, insa, evident ca greutatea excesiva distruge articulatiile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Dureri articulare la copil de 5 ani declansate brusc
- 3dureri de articulatii
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 0degete de la mana umflate cu dureri articulare
- 0Durere articulatii solduri dupa alergare usoara
- 0Lupus?
- 6durere articulatie mana
- 2dureri atroce de articulatii
- 6Interpretare RMN articulatie radio-carpiana stanga nativ
- 0Dureri de mana/ picior copil 4 ani
- 2Dureri articulatii in ciroza hepatica
- 4Poliartopatii de tip inflamator degenerativ
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 2Episoade Frig, Febra, Dureri articulare, Sensibiliate piele si tuse seaca
- 9Dureri groaznice fără diagnostic
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: