Dureri articulatii
buna seara!sunt barbat, in varsta de 45 de ani, 100 kg si 1.82 cm iar in urma cu sapte luni am fost diagnosticat cu ciroza toxic nutritionala, fara virusi, iar la doua luni dupa inceperea tratamentului(silimarina, selezin, bcaa, normix, ursofalk, remostabil, astenor, ) am inceput sa am dureri de articulatii(coate, genunchi, umeri, degete ).analizele la ficat ies in limite normale insa am facut analiza dexa, a iesit buna, iar la urmatoarele analize, la reumatologie, mi-au iesit urmatoarele valori:25 OH Vitamina D-16.29 (nivel S), Ac anti CCP-2.82;factor reumatoid cantitativ-8.70;Proteina C reactiva cantitativ-4.93, VSH-20, diagnosticul fiind gonartroza, artrita reumatoida nespecificata, tratamentul fiind:Stopartroz-1 plic /zi, ultracod-1-3 capsule/zi si fastum gel, vitamina D3-4000, insa durerile continua, nefiind nicio ameliorare.ce ma sfatuiti sa fac, ce alte analize sau medicamente imi puteti recomanda?va multumesc !
2 comentarii
Buna seara.
Stiu pe cineva care ia medicamentul Plaquenil pentru artrita reumatoida si i s-au mai redus din dureri.
Cititi prospectul de la Plaquenil si vorbiti cu medicul Reumatolog daca vi-l poate prescrie.
Artrita e o boala foarte serioasa.
Stiu pe cineva care ia medicamentul Plaquenil pentru artrita reumatoida si i s-au mai redus din dureri.
Cititi prospectul de la Plaquenil si vorbiti cu medicul Reumatolog daca vi-l poate prescrie.
Artrita e o boala foarte serioasa.
Buna ziua,
Daca aveti poliartrita reumatoida, aceasta trebuie tratata adecvat (tratament de fond).
Apelati la un reumatolog, in vederea unui tratament adecvat.
Este, insa, evident ca greutatea excesiva distruge articulatiile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Daca aveti poliartrita reumatoida, aceasta trebuie tratata adecvat (tratament de fond).
Apelati la un reumatolog, in vederea unui tratament adecvat.
Este, insa, evident ca greutatea excesiva distruge articulatiile.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri articulare
- 3Durere articulatii mana post-traumatism
- 1durere la incheieturile mainilor
- 3Urticarie si dureri articulare
- 1Dureri incheieturi maini si picioare
- 7dureri sistem articular
- 1Dureri articulare
- 5Dureri articulația falangelor mainii
- 6durere articulatie mana
- 30Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 1NAFC
- 1Durere incheieturi maini si genunchi
- 11Durere incheietura.
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 7Durere la nivelul tuturor articulatiilor
- 2Dureri la incheieturi.
- 12Durere de articulatie
- 2Dureri articulare
- 0Dureri articulare si nu numai
Mai multe informații despre: durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: