Dureri groaznice fără diagnostic
Sunt disperată am multe simptome zilnic de 4 ani care mă țin aproape la pat fără să am vr-un diagnostic clar din partea medicilor.Dureri groaznice de oase și incheieturi greață dureri de cap transpiratii noaptea bufeuri instabilitate și nu pot manca fructe și legume sau să iau naturiste pt că mă stric la burtă. Am făcut multe analize și nu iese nimic nici infecții nici inflamații. Singura cauză poate fi perimenopauza dar unii medici zic da iar alții că nu poate da simptome așa grave.am fost și la 3 endocrinologi și am contraindicație pt trat hormonal iar naturiste nu pot lua.Nu știu ce să mai fac și unde să mă mai duc vă rog dați-mi un sfat!Mulțumesc!43 ani
9 comentarii
A fost mică dar am corectat-o și mai stau la soare nu-i asta cauza...
La unghii sau la dinti va stiti cu vreo infectie? Trebuie facuta o radiografie panoramica.
Nu și nici nu iese la analize vreo infecție.
Luati vreun medicament sau supliment in mod curent?
Probiotic și mai rar triferment dar nu luam când au început simptomele.Hormonii sexuali sunt dereglati doar asta îmi iese la analize dar sunt prea multe simptome.Unii medici spun că ar putea fi perimenopauza alții că nu pot avea așa simptome chinuitoare și că alta ar fi cauza...
Ati fost la un reumatolog care sa va dea sa faceti anticorpii pentru bolile autoimune?
Da toate sunt bune și boală lyme și celiaca...
s-ar putea sa ai o problema autoimuna...
vezi daca te ajuta in vreun fel informatiile de aici youtube (dot) com/watch?v=HLF29w6
nu sugerez sa adopti dieta, ci sa ai o perspectiva despre artrita.
vezi daca te ajuta in vreun fel informatiile de aici youtube (dot) com/watch?v=HLF29w6
nu sugerez sa adopti dieta, ci sa ai o perspectiva despre artrita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17reumatologie
- 3Severe dureri articulare - 25 ani
- 3dureri de articulatii
- 0Durere incheietura mana de 2 ani
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 2dureri ale articulatiei mainii stangi
- 1Dureri si brat umflat
- 1Dureri articulare
- 1dureri de oase
- 1NAFC
- 0Simptome articulare și interpretare analize
- 6Interpretare RMN articulatie radio-carpiana stanga nativ
- 0Dureri de mana/ picior copil 4 ani
- 11Durere incheietura.
- 2Poliartrita reumatoida primele simptome?
- 12Durere de articulatie
- 0Dureri articulare si nu numai
Mai multe informații despre: perimenopauza durerile articulare dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: