Durere la muschii gambelor
De curand am inceput sa fac jogging.Ma supara faptul ca pot sa alerg doar aprox. 400-500 de m si apoi trebuie sa fac pauza ca sa imi relaxez muschii gambelor care ma dor ingrozitor(mai ales stangul).Nu stiu de ce!N-am mai avut asa ceva pana acum.Nu fumez si nici cu greutatea n-am probleme.Care ar putea fi cauza?Am inteles ca muschii ar putea sa nu fie irigati bine.Sa am cumva probleme cu venele de la varsta de 18 ani?Ar putea fi ceva grav sau o sa treaca cumva cu timpul daca continui antrenamentul?Astept raspuns.Multumesc!
3 comentarii
Mergi la un medic homeopat. Exista remedii homeopate care vindeca un astfel de simptom. Ceva e dereglat, poate fi ceva banal...dar normal nu este.
Stimate Domn,
Pot exista multiple cauze, atat musculare cat si vasculare sau de alta natura.
Principial, va aflati la varsta cresterii, cand pot apare dezechilibre osteo-musculo-ligamentare, amplificate si de eforturile exagerate, de tip jogging.
Pentru inceput ar trebui sa evitati jogging-ul sau sa il practicati progresiv, cu perioade de "incalzire" prealabila.
Este abuziv sa incercati tratamente medicamentoase, atata timp cat inca nu ati incercat eliminarea cauzei (efortul exagerat).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Pot exista multiple cauze, atat musculare cat si vasculare sau de alta natura.
Principial, va aflati la varsta cresterii, cand pot apare dezechilibre osteo-musculo-ligamentare, amplificate si de eforturile exagerate, de tip jogging.
Pentru inceput ar trebui sa evitati jogging-ul sau sa il practicati progresiv, cu perioade de "incalzire" prealabila.
Este abuziv sa incercati tratamente medicamentoase, atata timp cat inca nu ati incercat eliminarea cauzei (efortul exagerat).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
am inteles va multumesc mult pt raspunsurile dumneaoastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gamba marita
- 3mici pete rosii pe gambe
- 4atrofia muschilor gambei
- 9dureri de picior
- 6Neuropatie. Care ar putea fi cauza si ce tratament sa urmez?
- 14taietura in zona gambei
- 1noduli sub piele picioare(gambe)
- 15Pastile de meta injectate - simptome ciudate
- 6Am un melanom pe gamba, de 44 de ani
- 3Galme pe gamba
- 2precizare diagnostic
- 3Dureri acute de la coapsa la gamba la copil de 12 ani
- 1Durere tibie, gamba, de la alergat
- 3am observat cateva venisoare vinete pe gamba piciorului
- 0Fractura gamba inf.copil 7 ani
- 1Durere a mușchiului de la picior.
- 2Fractura gamba