Dureri musculare in zona tibiei
![Geo5](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am 43 ani, 182 cm, 82 kg si duc o viata destul de sportiva. Recent am facut o drumetie prin munti de vreo 30 km (in aceeasi zi) iar la intoarcere am inceput sa simt o durere (musculara cred) in zona anterioara a tibiei, cam la 10 cm in sus fata de glezna. Durerea a aparut treptat si nu in urma vreunei miscari. A doua zi a inceput sa treaca, dar a treia zi am alergat 11 km si la sfarsitul cursei a revenit durerea. A aparut si o mica umflatura, cum spuneam in partea de jos a tibiei, in zona muschiului tibialis anterior. Durerea apare doar la flexarea labei piciorului. Ce as putea face pentru ameliorarea durerii?
Va multumesc!
Am 43 ani, 182 cm, 82 kg si duc o viata destul de sportiva. Recent am facut o drumetie prin munti de vreo 30 km (in aceeasi zi) iar la intoarcere am inceput sa simt o durere (musculara cred) in zona anterioara a tibiei, cam la 10 cm in sus fata de glezna. Durerea a aparut treptat si nu in urma vreunei miscari. A doua zi a inceput sa treaca, dar a treia zi am alergat 11 km si la sfarsitul cursei a revenit durerea. A aparut si o mica umflatura, cum spuneam in partea de jos a tibiei, in zona muschiului tibialis anterior. Durerea apare doar la flexarea labei piciorului. Ce as putea face pentru ameliorarea durerii?
Va multumesc!
2 comentarii
![Dr. Mitrulescu Cristian](/arata_img.php?img=cont_117271.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cititi in engleza despre Shin splints. Posibil acesta sa fie raspunsul
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gamba marita
- 3mici pete rosii pe gambe
- 9recuperare picior dupa perioada de stat in gips
- 3Dureri...datorate nervilor?!
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 6dureri foarte puternice si apasatoare de gambe si talpi
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 6dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura.. medicul a spus ca e tromboflebita
- 2Umflatura gambei
- 1Durere gamba stanga
- 4durere de muschi la tibie
- 5Ma doar oasele si muschii...
- 0cand m am ridicat din pat, am simtit o durere difuza intre omoplati
- 1Durere gamba piciorului
- 1Durere picioare la nivelul pulpei (ingheata)
- 1Durere musculara la spate de 6 saptamani????
- 3Durere pulpe
- 0Bube si dureri musculare Ajutati-ma
- 2Amorteala pulpa picior stang
Mai multe informații despre: Gamba durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: