Fractura gamba
In octombrie 2012 am suferit o 'fractura 1/3 inferioara gamba stanga cu deplasare, mobilitate restransa. S-a intervenit chirurgical practicandu-se reducerea ortopedica a focarului de fractura si osteosinteza cu placa 4, 5 mm premulata 8+3 gauri insurubata cu 3 suruburi corticale proximal si 2 suruburi maleolare+2 de spongie distal' (am scris exact ca pe biletul de iesire). 30 de zile am avut atela gipsata si 90 de zile nu am avut voie sa calc. Fractura s-a vindecat bine. Acum nu am nici un fel de dureri. VA ROG sa-mi spuneti daca este obligatoriu sa mi se scoata placa sau poate ramane permanent.
2 comentarii
Buna ziua
Teoretic placiile astea sunt facute sa ramana, practic depinde de placute ce firma sunt cat de bune sunt, din ce material e facut sunt mai multe aspecte.
In Romania sa practica ablatia materialul de osteosinteza ca aici se folosesc placii de calitate mai putin buna. Si better safe than sorry.
Dr Tarek Nazer
Teoretic placiile astea sunt facute sa ramana, practic depinde de placute ce firma sunt cat de bune sunt, din ce material e facut sunt mai multe aspecte.
In Romania sa practica ablatia materialul de osteosinteza ca aici se folosesc placii de calitate mai putin buna. Si better safe than sorry.
Dr Tarek Nazer
Multumesc de raspuns!
Daca se poate as fi interesata si de alte opinii!
Daca se poate as fi interesata si de alte opinii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3umflarea gambelor
- 2NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 16Picior umflat.
- 9dureri de picior
- 0dureri in zona gambei
- 15vreau sa-mi pun implant de gambe
- 2operata tumora gamba
- 1dureri ambele tibii
- 2precizare diagnostic
- 3Dureri acute de la coapsa la gamba la copil de 12 ani
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 8Gamba umflata
- 4Am probleme cu muschii gambelor dupa 10 min de alergare
- 1Durere gamba piciorului
- 2Durere de gamba copil
- 0Leziune genunchi
- 1Ajutor! Mâncărimi în zona tibiei și a gambei.
- 2Amorteala pulpa picior stang
Mai multe informații despre: Gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: