Fractura gamba
In octombrie 2012 am suferit o 'fractura 1/3 inferioara gamba stanga cu deplasare, mobilitate restransa. S-a intervenit chirurgical practicandu-se reducerea ortopedica a focarului de fractura si osteosinteza cu placa 4, 5 mm premulata 8+3 gauri insurubata cu 3 suruburi corticale proximal si 2 suruburi maleolare+2 de spongie distal' (am scris exact ca pe biletul de iesire). 30 de zile am avut atela gipsata si 90 de zile nu am avut voie sa calc. Fractura s-a vindecat bine. Acum nu am nici un fel de dureri. VA ROG sa-mi spuneti daca este obligatoriu sa mi se scoata placa sau poate ramane permanent.
2 comentarii
Buna ziua
Teoretic placiile astea sunt facute sa ramana, practic depinde de placute ce firma sunt cat de bune sunt, din ce material e facut sunt mai multe aspecte.
In Romania sa practica ablatia materialul de osteosinteza ca aici se folosesc placii de calitate mai putin buna. Si better safe than sorry.
Dr Tarek Nazer
Teoretic placiile astea sunt facute sa ramana, practic depinde de placute ce firma sunt cat de bune sunt, din ce material e facut sunt mai multe aspecte.
In Romania sa practica ablatia materialul de osteosinteza ca aici se folosesc placii de calitate mai putin buna. Si better safe than sorry.
Dr Tarek Nazer
Multumesc de raspuns!
Daca se poate as fi interesata si de alte opinii!
Daca se poate as fi interesata si de alte opinii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intepaturi la inima, dureri gambe (in special noaptea)
- 6limfedemul - ce sanse sunt pentru tratare?
- 88Contuzie picior
- 22IRM traducere rezultat
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 5fractura cominutiva deschisa tibie+ peroneu
- 4dureri picioare (gambe)
- 15durere si arsura la talpi
- 3Durere muschi gambe
- 7tija zavoata
- 2Fractura glezna si gamba
- 2Umflatura gambei
- 2lovitura gamba
- 1Am o durere de gambe
- 0Fractura gamba dreapta- copil 7 ani
- 2problema gamba
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 1Durere picioare la nivelul pulpei (ingheata)
- 0Leziune genunchi
- 3Durere picior
Mai multe informații despre: Gamba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: