umflarea gambelor
desi am doar 20 de ani, de vreo doi ani au inceput sa mi se umfle gambele chiar dc stau jos chiar dc satu in picioare le simt foarte foarte grele
am facut tratament cu detralex dar degeaba si am usoare semne de varice ce este?
de ce nu a raspuns la tratament seara se desumfla daca stau in pat intinsa
va rog sa ma ajutati
am facut tratament cu detralex dar degeaba si am usoare semne de varice ce este?
de ce nu a raspuns la tratament seara se desumfla daca stau in pat intinsa
va rog sa ma ajutati
3 comentarii
trebuie sa luati un tratament intern cu efect trofic si tonic vascular. Va recomad un macerat din macese, sulfina, castan, pentru ca sunteti prea tanara sa luati medicamente.
Ungeti-va cu unguent decasta si unguent cu nuc seara. Faceti exercitii fizice usoare sau mergeti pe jos.
Ungeti-va cu unguent decasta si unguent cu nuc seara. Faceti exercitii fizice usoare sau mergeti pe jos.
Am aceleasi necazuri dar am deja 67 de ani.Am facut si operatie de varice, care au reaparut.Cred ca eu pot lua medicamente, dar ce anume imi poate fi de folos?
am 38 ani si am probleme identice, pe fond de oboseala, chiar daca merg, stau in picioare sau stau jos m-i se umfla picioarele daca stau intinsa se dezumlfa! este de stul de neplacut de aceea ma imbrac mai mereu in pantaloni!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51ruptura musculara la ambele picioare
- 2NU stiu de la ce ma dor gambele si asi dori un sfat.
- 5fractura de gamba.. cand o sa pot sa incep sa pasesc? sau care va fi evolutia?
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 8Durere gamba de la sala
- 4Fractura de gamba stanga..recuperare...va rog rapundeti-mi.
- 15durere si arsura la talpi
- 15Pastile de meta injectate - simptome ciudate
- 2operata tumora gamba
- 6Vinatai multe pe picioare aparute din senin
- 1dureri ambele tibii
- 2Umflatura gambei
- 2precizare diagnostic
- 1Durere gamba stanga
- 3Dureri acute de la coapsa la gamba la copil de 12 ani
- 2problema gamba
- 2Dureri musculare in zona tibiei
- 1Operatie hematom gamba dr.cu colecție lichida infectata