articulatii dureroase
Cand merg simt ca muschi se contracta si ma doare. Ce as putea sa iau si daca puteti sa imi spuneti ce am.
10 comentarii
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi profesionale/domestice/sportive practicate, antecedente traumatice, neurologice/neurochirurgicale, metabolice, cardiace, hepatice, renale, reumatologic-inflamatorii etc.
La ce grupa musculara va referiti??
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati, dar nu am inteles: varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, eforturi profesionale/domestice/sportive practicate, antecedente traumatice, neurologice/neurochirurgicale, metabolice, cardiace, hepatice, renale, reumatologic-inflamatorii etc.
La ce grupa musculara va referiti??
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cand merg ma dor muschi la picioare cum ar fi o febra musculara. Am 100 kg, 44 de ani si 1, 75 m
Lucrez ca sudor. Acum e prima oara cand patesc asa.
Pot fi sute de cauze diferite, insa in oricare dintre cazuri cele 30 kg in plus si efortul excesiv exercita o puternica influenta agravanta.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Dar puteti sa imi recomandati o crema sau un tratament ca sa imi treaca pana cand slabesc?
Nu se pune problema de """crema sau un tratament"""", ar fi atat inutile, cat si lipsite de logica elementara.
Pana cand veti slabi corespunzator trebuie insa sa reduceti DRASTIC eforturile fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
De asemenea, ar fi extrem de utila o evaluare la diabetolog: la greutatea D-voastra probabilitatea de a avea diabet este de 99%, iar diabetul poate justifica simptomele descrise (arteriopatie obstructiva).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pana cand veti slabi corespunzator trebuie insa sa reduceti DRASTIC eforturile fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
De asemenea, ar fi extrem de utila o evaluare la diabetolog: la greutatea D-voastra probabilitatea de a avea diabet este de 99%, iar diabetul poate justifica simptomele descrise (arteriopatie obstructiva).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara, am facut un IRM coloana vert. 1 reg. nativ.
Protocol de examinare : secvente T2 sagital, coronal, axial, STIR sagital, T1 sagital.
Concluzia : Deborduri discale lombare etajate cu efect iritativ radicular.
Este de operatie sau se poate trata cu tratament?
Protocol de examinare : secvente T2 sagital, coronal, axial, STIR sagital, T1 sagital.
Concluzia : Deborduri discale lombare etajate cu efect iritativ radicular.
Este de operatie sau se poate trata cu tratament?
Buna seara!
Operatia nu se recomanda in functie de rezultatul scris al RMN-ului.
Indicatia de operatie survine strict dupa examinarea clinica la neurochirurg, care va analiza el insusi imaginile RMN, nu interpretarea scrisa a acestora. Este insa greu de crezut ca va va opera la greutatea D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Operatia nu se recomanda in functie de rezultatul scris al RMN-ului.
Indicatia de operatie survine strict dupa examinarea clinica la neurochirurg, care va analiza el insusi imaginile RMN, nu interpretarea scrisa a acestora. Este insa greu de crezut ca va va opera la greutatea D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7umflatura la incheietura mainii
- 4picior plat sau articulatia genunchiului cu probleme?
- 7Amorteli incheieturi sold
- 6Dureri de picioare
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 12Pete rosii, picioare umflate, dor incheieturile!
- 12dureri articulare cand se schimba vremea
- 8Umflatura incheietura
- 1Problema incheietura palma
- 6Articulatii zgomotoase plus durere, uneori
- 6Durere piciorul drept, la incheietura !
- 9Dor toate articulatiile. ce poate fi?
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 30Dureri musculare și articulare generalizate!!!
- 1pocnituri de genunchi
- 0Dureri de mana/ picior copil 4 ani
- 2Dureri articulatii
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 5Artrita de la sapa ?
- 3Durere toate articulatiile, 30 ani
Mai multe informații despre: Articulatiile dureri articulatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: