Durere de articulatie
Buna ziua. De curând am început sa simt o arsura la nivelul degetului mare de la mana stanga. Arsura se simte doar când îl misc. Nici nu pot sa pun mana pe deget ca simt o arsura. Degetul nu e umflat, nu se simte nimic. Sunt f îngrijorată. Acum o săptămână mi am facut factor reumatoid 10, 4. Ac ccp sub 0.5 si vsh sub 20. Am 34 de ani. Nu am articulatiile înțepenite dimineața. Multumesc.
12 comentarii
Nu e nimeni care poate sa îmi răspundă? Multumesc
Cu glicemia stati bine? Aveti diabet?
La medicul reumatolog ati fost?
La medicul reumatolog ati fost?
Glicemia e 99. Am fost la medicul de familie. Am si un deficit de vitamina d. E 24.1. Medicul de familie a zis ca analizele sunt bune, si ca e doar un deficit de vit d, ptr care iau detrical în fiecare zi.
Adicanla factor reumatoid eu am 10. Si limita era sub 14. Anticorpii ccp sub 0, 5. Am facut si ac ana si poliartrita anca c anca, toate negative.
P anca si c anca. Scz. Asta am vrut sa zic.
Mai am din cand în cand si dureri articulare si musculare, pe care medicul de familie le pune pe seama deficitului de vit d.
Dupa cateva luni de tratament cu Detrical, faceti iar analiza vitaminei D. Vedeti daca s-a normalizat. La mine nu s-a normalizat cu Detrical. A trebuit sa iau vreun an vitamina D de la Secom si abia apoi s-a normalizat.
O radiografie ati facut?
O radiografie ati facut?
La mana nu. Ca arsura e doar de vineri seara. Si v am zis. O simt doar când misc degetul. Am facut la coloana si la articulatiile sacro iliace si un rmn cervical care arata un început de hernie. Dar poate fi o poliartrita cu analize normale? Sau mai degrabă de la deficitul de vit d? Multumesc
Mie mi-au zis ca nu e poliartrita daca analizele sunt normale.
Dar ce simptome aveați cand ati aflat ca aveți deficit de vit d? Aveati dureri articulare? Multumesc
Multumesc frumos de răspunsuri. Ar trebui sa ma linistesc. Mi am facut programare si la reumatolog, sa vad ce părere are de toate analizele mele. Azi le am repetat din nou. Aștept rezultatul. Sper sa nu fie nimic, ca tare îmi e teama
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1durere la incheieturile mainilor
- 0Dureri articulare la copil de 5 ani declansate brusc
- 1Dureri acute de maini si picioare
- 2durere la incheietura de sus a piciorului stans
- 1Dureri si brat umflat
- 2inflamatii la nivelul incheieturilor
- 1Dureri de articulatii vene
- 10articulatii dureroase
- 1dureri de oase
- 5Dureri articulația falangelor mainii
- 2dureri atroce de articulatii
- 6Interpretare RMN articulatie radio-carpiana stanga nativ
- 0Dureri încheieturi mâini și picioare
- 6Dureri Articulare dupa corticosteroizi
- 2Dureri articulatii
- 2Dureri articulatii in ciroza hepatica
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 5Artrita de la sapa ?
- 2Dureri de oase (mâini, picioare, articulații)
Mai multe informații despre: dureri articulatii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: