Durere in timpul sexului si infectii recurente

16-10-2023
Lora-502
Nu este medic/terapeut
Lora-502
Am 22 de ani si mi-am început viața sexuala de aproape un an. De câteva luni insa durerea in timpul actului sexual devine tot mai insuportabila, chiar si cu lubrifiant. La începutul relației mele cu partenerul (singurul meu partener sexual de altfel) nu era asa, aveam dureri dar foarte mici si treceau la 1 minut de la inceperea actului. Acum insa imi vine să plâng de durere, si din cauza fricțiunii (ma gândesc eu) se produc inflamatii si intectii in vagin. Ce-i drept la început eram cumva în relații mai bune cu el, pe parcurs. As aprecia daca mi-ar răspunde un medic/psihosexolog/psiholog pentru a-mi da un sfat sau a-mi spune daca cauza este strict reprezentată de probleme emoționale sau daca exista ceva fizic ce pot face (pastile, ovule)
1 comentarii
0
17-10-2023, ora 17:28
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratati infectiile atat la dv. cat si la partener si ascultati videourile despre "vaginism" de pe youtube. Acolo gasiti mai multe amanunte despre problema dv. Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: