Durere in timpul sexului si infectii recurente
Am 22 de ani si mi-am început viața sexuala de aproape un an. De câteva luni insa durerea in timpul actului sexual devine tot mai insuportabila, chiar si cu lubrifiant. La începutul relației mele cu partenerul (singurul meu partener sexual de altfel) nu era asa, aveam dureri dar foarte mici si treceau la 1 minut de la inceperea actului. Acum insa imi vine să plâng de durere, si din cauza fricțiunii (ma gândesc eu) se produc inflamatii si intectii in vagin. Ce-i drept la început eram cumva în relații mai bune cu el, pe parcurs. As aprecia daca mi-ar răspunde un medic/psihosexolog/psiholog pentru a-mi da un sfat sau a-mi spune daca cauza este strict reprezentată de probleme emoționale sau daca exista ceva fizic ce pot face (pastile, ovule)
1 comentarii
Tratati infectiile atat la dv. cat si la partener si ascultati videourile despre "vaginism" de pe youtube. Acolo gasiti mai multe amanunte despre problema dv. Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Durere si usturime insuportabila in timpul actului sexual
- 2Durere partea dreapta
- 0Problema neidentificata de 12 ani. ce poate fi? usturime in timpul actului sexual, la urinare
- 4Dureri abdominale in timpul sexului
- 6Usturime contact
- 2Ciclu menstrual
- 0Usturimi la contact sexual
- 2Col uterin puternic vascularizat
- 1Dureri pelvine, miros foarte neplăcut, actul sexual este aproape un chin
- 1Durere în timpul actului sexual și sângerare dupa
- 1Nu pot intretine relatii sexuale
- 1Dureri in timpul actului sexual
- 0Candida
- 3Contact sexual
- 3Durere la penetrare si rana pe col