Alergie la un metal din lucrarea dentara
Buna ziua, Anul trecut am avut doua lucrari dentare si de aproximativ 6 luni ma tratez la dermatolog pt o boala de piele, care in urma investigatiilor s-a dovedit a fi o alergie la un metal pus in lucrare de dentist. In acest timp m-am simtit rau, dar nu stiam de unde.Va rog mult daca poate cineva sincer sa imi spuna daca stomatologul nu avea obligatia de a ma trimite la un alergolog inainte de efectuarea lucrărilor dentare(eu nestiindu-ma alergica in vreun fel). Si intrebarea a doua ar fi daca NICHELUL mai este admis la noi in tara in lucrarile de stomatologie. Mentionez ca tot la acest dentist am avut o lucrare mai veche (de vreo 5 ani )care avea un stift din GAUDENT. Despre acest metal am citit ca ar fi cancerigen.
2 comentarii
Buna ziua,
Nu are obligatia de a va trimite la un alergolog.
Nichelul este admis la noi in tara pentru lucrarile stomatologice altfel nu s ar face din nichel.
Gaudentul este cancerigen in aceeasi masura in care apa pe care o beti contine aditivi cancerigeni, doza de radiatii din banane este cancerigena s.a.m.d.
Va recomand sa inlocuiti lucrarea cu una din zirconiu.
Multa sanatate!
Nu are obligatia de a va trimite la un alergolog.
Nichelul este admis la noi in tara pentru lucrarile stomatologice altfel nu s ar face din nichel.
Gaudentul este cancerigen in aceeasi masura in care apa pe care o beti contine aditivi cancerigeni, doza de radiatii din banane este cancerigena s.a.m.d.
Va recomand sa inlocuiti lucrarea cu una din zirconiu.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De ce innegresc argintul ?
- 20Am reactii alergice in momentul cind pielea mea intra in contact cu metale
- 5pete albe mai jos de zona gatului..
- 11alergie la nichel
- 3dermatita alergica de contact
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 3alergie vara-pt dr. dermatolog
- 0Proteza de sold alergie
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 0Reactie violenta in urma alergiei la crom/nichel
Mai multe informații despre: alergia la metale