durere in partea dreapta
![paulama](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
Am 50 ani, barbat si am o durere in partea dreapta de 3-4 luni.Aceasta durere nu este in acelasi loc si anume :este cateodata in partea dreapta deasupra ficatului, apoi mai jos iar alta data o simt in spate dreapta sub coasta.
Uneori imi da senzatii de arsura.Am facut ecografie generala si toate organele au fost OK, cu specificatia ca aveam gaze multe in intestin.Dr care mi-a facut ECO mi-a recomandat pastile de calciu carbonic pt eliminarea gazelor-le-am luat dar nu au avut nici un efect pt durerea mea..Mentionez ca in luna iulie mi-am scos o piatra giganta de pe ureter -dreapta, prin ureteroscopie dar medicul chirurg mi-a spus ca durerea nu este din cauza interventiei renale.
Ce credeti ca poate fi ?sau ce trebuie sa fac in continuare, ce analize si la ce medic sa merg?Multumesc
1 comentarii
![lyannaxyz](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
A mai ramas sa investigati colonul, un colon iritabil da arsura, gaze, durere care radiaza., constipatie, diaree.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in partea dreapta!
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 4Nu stiu ce am. ma doare in partea dreapta
- 5Scaun cu sange, durere in partea dreapta
- 3Durere dreapta buric
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 3Durere in partea dreapta sub coaste
- 6Durere abdominala partea dreapta
- 0dureri in partea dreapta de multi ani
- 1dureri in partea dreapta.. apendicita?
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 1durere puternica in partea dreapta abdominala jos si in spate la fel in partea dreapta
- 8Durere colon, oase, furnicaturi
- 1Durere in partea dreapta !
- 0Durere in zona ficatului..ce poate fi ??
- 1Durere mare partea dreapta sold.
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 2Pietre la rinichi sau nu? Durere in dreapta spate
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 6Durere abdominala in partea dreapta langa buric
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: