Durere in partea dreapta
Buna ziua! Am 26 de ani si ieri dupa o cearta cu sotul meu am facut o criza, cred eu caci nu mi s-a mai intamplat asa ceva care s-a manifestat prin durere ft puternica in partea drapta putin mai sus de buric, durere atat de puternica incat pt vreo 10 minute nu am fost in stare sa ma intind pe pat ci am stat doar adunata si ma tineam cu mainile de acea portiune care ma durea si in acelasi timp simteam si parca o injunghere in umarul drept.
Nu stiu ce ar pute fi, nu sunt in Romania si nu am plecat la urgenta sau doctor.
Dupa un timp mi-a trecut si nu am mai simtit durere.
Viata pe care o duc e plina de stres, nervi si sunt depresionata mereu.Am si multe episoade bulimice, scaune am cam 1pe zi, ft rar am doua, metabolismul imi este lent, si cred ca am si ft mare aciditate din cauza varsaturilor provocate cam dese.Nu am mai avut asemenea crize, nu sunt alimente care sa nu le pot manca si nici care sa ma afecteze in vreu fel.A da, cate-odata mai iau si cate un laxativ, cand sunt constipata, chiar am luat unul acum o zi -doua, am inceput sa iau de ieri spirulina (ieri am luat asa cum scria pe cutie 2 tablete cu mancare de 2 ori adica 4 tablete)desi nu cred ca ar putea sa ma afecteze in mod negativ si mai iau si enzime digestive.
Nu stiu ce ar putea fi iar aici sa ma duc la un doctor ma cost ft mult mai ales ca nu am asigurare medicala.Sa fie stresul si nervii, bulimia?? nu mi s-a mai intamplat asa ceva si m-am speriat ft tare.
Crize la rinichi am avut acum vreo 4 ani pt prima si ultima data si cred ca era pt ca umblam mereu cu spatele dezgolit pe frig
va multumesc anticipat
Nu stiu ce ar pute fi, nu sunt in Romania si nu am plecat la urgenta sau doctor.
Dupa un timp mi-a trecut si nu am mai simtit durere.
Viata pe care o duc e plina de stres, nervi si sunt depresionata mereu.Am si multe episoade bulimice, scaune am cam 1pe zi, ft rar am doua, metabolismul imi este lent, si cred ca am si ft mare aciditate din cauza varsaturilor provocate cam dese.Nu am mai avut asemenea crize, nu sunt alimente care sa nu le pot manca si nici care sa ma afecteze in vreu fel.A da, cate-odata mai iau si cate un laxativ, cand sunt constipata, chiar am luat unul acum o zi -doua, am inceput sa iau de ieri spirulina (ieri am luat asa cum scria pe cutie 2 tablete cu mancare de 2 ori adica 4 tablete)desi nu cred ca ar putea sa ma afecteze in mod negativ si mai iau si enzime digestive.
Nu stiu ce ar putea fi iar aici sa ma duc la un doctor ma cost ft mult mai ales ca nu am asigurare medicala.Sa fie stresul si nervii, bulimia?? nu mi s-a mai intamplat asa ceva si m-am speriat ft tare.
Crize la rinichi am avut acum vreo 4 ani pt prima si ultima data si cred ca era pt ca umblam mereu cu spatele dezgolit pe frig
va multumesc anticipat
3 comentarii
Iti scrie tot o Ramona. Cred ca te pot ajuta. Trimite-mi un mail pe adresa: -
Cred ca ai facut o criza de fiere (colecist). Si eu am avut la fel pe fond de enervare. Am facut ecografie abdominala si am ceva pietre. Eu zic sa bei ceai de anghinare si sa iei rodiolin - pastile - 4-6 pe zi pentru calmarea nervilor. Succes.
buna ramona...simptomele sut mai degraba de pancreatita akuta...nu vreau sa te sperii...este de obicei vindecabila...insa trebuie sa faci un CT...sa vezi despre ce e vorba...se numeste atac pancreatic...sau in engleza : pancreatic attack / pancreatitis -> google...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 2dureri in partea dreapta sub coaste
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 14durere in partea dreapta - nu stiu unde sa mai merg
- 5are dureri in partea dreapta de vreo 2 ani de zile
- 4dupa ce am mers pe jos, seara m-a luat o durere in partea dreapta
- 3dupa operatia de apendicita, ma doare in partea dreapta
- 5disconfort hipocondru drept
- 1durere in partea dreapta
- 1Dureri in partea dreapta subcostala
- 2Durere palpare ficat, alimente nedigerate scaun, nod in gat
- 8Durere
- 2Durere partea dreapta
- 4Ajutati-ma - dureri nu foarte mari și nici constante în partea dreapta
- 0Durere abdominala dreapta lateral deasupra soldului - ce ar putea fi?
- 9Durere abdominala Va rog frumos un sfat
- 34Durere abdominala care nu cedează
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: