durere in partea dreapta
va scriu pentru ca in ultimul timp ma doare in partea dreapta, am fost la medic cu ceva timp in urma si mia spus ca nu este apendicita! ca am probleme cu intestinul gros, colonul.
cel mai ciudat esteca nu ma doare tot timpul, ma doare in partea drepta dar durerea se muta mai sus sau mai jos nu tot timpul in acelasi loc. stare de greata nu am decat foarte rar, ma mai doare spatele din cand in cand si piciorul dar ca o durere musculara.
as dori sa stiu ce ar putea fi
cel mai ciudat esteca nu ma doare tot timpul, ma doare in partea drepta dar durerea se muta mai sus sau mai jos nu tot timpul in acelasi loc. stare de greata nu am decat foarte rar, ma mai doare spatele din cand in cand si piciorul dar ca o durere musculara.
as dori sa stiu ce ar putea fi
3 comentarii
"probleme cu intestinul gros" este cam vag.. ar fi trebuit sa spui daca esti constipata sau nu, daca esti balonata, daca tolerezi orice fel de mancare.. etc... Nu te astepta ca cineva sa ghiceasca ce ai tu cand oferi asa de putine date, mai ales ca persoana care iti ofera sfatul nu te poate vedea, nu poate "consulta". Nu ai precizat varsta... e important..
Ce ar putea fi? pai ar putea fi o colita, af putea fi o durere iradiata de la rinichiul dret, ar putea fi o durere iradiata de la vezica biliara, sau chiar o durere de coloana lombara care iradiaza atat pe picior cat si pe Flancul drept abdominal.. Vezi si tu ca e cam greu sa-ti spuna cineva ce ai.. Asadar... te sfatuiesc sa mergi din nou la doctor (de familie) si sa incerci sa elimini una cate una posibilitatile enumerate.. ai nevoie de o ecografie abdominala, de un sumar de urina cu rocultura, de o radiografie de coloana vertebrala (toraco-lombara).
Daca revii cu precizari s-ar putea ca lista sa se mai restranga!
Numai un doctor care te consulta si care iti face analize poate sa-ti spuna cu certitudine un diagnostic.. altfel.. iti risti sanatatea!
Ce ar putea fi? pai ar putea fi o colita, af putea fi o durere iradiata de la rinichiul dret, ar putea fi o durere iradiata de la vezica biliara, sau chiar o durere de coloana lombara care iradiaza atat pe picior cat si pe Flancul drept abdominal.. Vezi si tu ca e cam greu sa-ti spuna cineva ce ai.. Asadar... te sfatuiesc sa mergi din nou la doctor (de familie) si sa incerci sa elimini una cate una posibilitatile enumerate.. ai nevoie de o ecografie abdominala, de un sumar de urina cu rocultura, de o radiografie de coloana vertebrala (toraco-lombara).
Daca revii cu precizari s-ar putea ca lista sa se mai restranga!
Numai un doctor care te consulta si care iti face analize poate sa-ti spuna cu certitudine un diagnostic.. altfel.. iti risti sanatatea!
imi cer scuze ptr informatiile prea putine! am 20 de ani, cand am fost la doctor mi-a facut radiografie si mi-a spus ca am probleme cu colonul, si intestinul gros, nu stiu sa va dau mai multe informatii din ce mi-a spus, imi pare rau. in general sunt constipata, pot manca orice dar de obicei laptele are efect laxativ. in momentul de fata nu sunt constipata din contra am scaun moale dar nu sunt stricata. imi aud matele bolborosind(imi pare rau dar nu stiu sa descriu asta in termeni mediacali).balonata acum nu simt ca sunt...mi-a recomanndat sa iau nospa si colobutine dar nu au efect, in sensul ca durerea nu dispare si colobutinele nu mi-au dat niciodata senzatia ca ma ajuta.
dintotdeauna am digerat mai greu, am un metabolism mai lenes.
in rest pot adauga informatiile pe care leam scris mai sus
va multumesc pentru raspuns si imi cer scuze ptr deficitul de informatie
dintotdeauna am digerat mai greu, am un metabolism mai lenes.
in rest pot adauga informatiile pe care leam scris mai sus
va multumesc pentru raspuns si imi cer scuze ptr deficitul de informatie
kitty...nu vreau sa te sperii...e posibil sa ai o pancreatita...insa iti recomand un CT ca sa elimini orice nesiguranta...eventual colonoscopie si endoscopie...nu taragana probleme de genul asta... poate fii ceva vindecabil...dar trebuie remediat...incearca sa iei malucol...si obsearva...daca iti e mai bine...daca da...du-te la doctor imediat...daca nu...tot du-te la doctor si CT fara discutie...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere surda partea dreapta cu intindere spre spate, picior
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 2durere dreapta sub coaste
- 3de 2 ani am o durere, in partea dreapta, in zona ficatului
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 3Durere in partea dreapta
- 3boala celiaca poate da sindrom sufebril prelungit cu sindrom inflamator?
- 1durere in partea dreapta
- 3de vreo luna ceva ma chinuie o durere...mai mult o balonare in partea dreapta sub coaste
- 3Durere partea dreapta spate.. cand respir
- 2Jena in partea dreapta in zona coastelor!
- 1Durere in partea dreapta paralela cu buricul
- 0dureri in partea dreapta
- 1apendicita??
- 0Durere abdominala dreapta lateral deasupra soldului - ce ar putea fi?
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 13Durere abdominala nespecificata Va rog frumos un sfat!
- 2Durere abdominala și picior !
Mai multe informații despre: durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: