Durere in gat

Bună seara..am o probema de mai bine de 2ani cu gâtul mi se adună o sputa in gât care nu o pot elimina decât dacă imi bag ser fiziologic pe nara...am şi dureri ale oaselor de la gât alteori şi arsuri, , raguseala, , am tot fost la orl dar nu- mi
găsesc nimic...am avut un streptococ dar in urma tratamentului cu zinat mi-am revenit..ce să fac ??ma-m săturat şi de pastile de supt am tot luat dar imi trece ptr o perioada scurtă iar simptomele reapar vă rog dati-mi un sfat..multumesc.Lacra.
găsesc nimic...am avut un streptococ dar in urma tratamentului cu zinat mi-am revenit..ce să fac ??ma-m săturat şi de pastile de supt am tot luat dar imi trece ptr o perioada scurtă iar simptomele reapar vă rog dati-mi un sfat..multumesc.Lacra.
2 comentarii

pe forum sunt sute de mesaje unde explic ca aceste simptome sunt dn cauza problemelor gastrice si alimentatiei incorecte.
faceti investigatii la gastrologie si schimbati stilul de viata si alimentatie
faceti investigatii la gastrologie si schimbati stilul de viata si alimentatie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 4Dureri de spate si de gat la doar 20 ani, cum sa le fac sa dispara? va rog...ajutati-ma
- 5Dureri de gat copil 2 ani
- 13faringo-amigdalita
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 5Raceala.. urechi infundate, amigaditele umflate si durere de gat
- 1dureri de gat si febra
- 4probleme cu gatul
- 2Durere de gat persistenta, tratament de la medic fara rezultat
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 2Jena in gat
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 7durere gat si umar partea dreapta
- 17Durere in gat de 3 luni
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 4Dureri de gat in partea stanga
- 1Durere de gat în exterior de la ureche în jos
- 2URGENT - Durere dubioasa la nivelul gatului
Mai multe informații despre: Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: