Caut solutie pentru enigma din gat!

Buna ziua si multumesc anticipat pentru ajutor. Am o durere in gat de vreo 6 luni care nu se lasa nicicum.Am facut exudat si nu a iesit nimic (l-am repetata...nimic), am luat antibiotice (oxacilina, eritromicina, ospen) plus medicamente de supr (salviasept decasept trachisan strepsils etc) si nu imi trece nicicum.
Nu e o durere constanta si nu ma doare cand inghit, este o senzatie nasoala care o am in gat si ma ustura cateodata. Am fost sapt trecuta la o clinica ORL unde mi s-a spus ca am faringita cronica si mi sa dat un tratament cu antibiotic (nu mai stiu cum se num antibioticul dar era unul tare...luam o pilula la 12 ore si antiimflamator. Nici o schimbare... cum beau ceva rece sau schimb clima deja simt in gat durera. Mentionez ca nu mai am amigdalele fiind operat de la varsta de 6 ani (acum am 27). Astept ajutorul vostru!
Multumesc,
Nu e o durere constanta si nu ma doare cand inghit, este o senzatie nasoala care o am in gat si ma ustura cateodata. Am fost sapt trecuta la o clinica ORL unde mi s-a spus ca am faringita cronica si mi sa dat un tratament cu antibiotic (nu mai stiu cum se num antibioticul dar era unul tare...luam o pilula la 12 ore si antiimflamator. Nici o schimbare... cum beau ceva rece sau schimb clima deja simt in gat durera. Mentionez ca nu mai am amigdalele fiind operat de la varsta de 6 ani (acum am 27). Astept ajutorul vostru!
Multumesc,
3 comentarii

incercati sa mestecati propolis iar peste noapte lipitil propolisul pe gingie sau pe dintii

buna ziua!
O faringita cronica poate fi si de origine iritativa (nu neaparat bacteriana), din cauza refluxului esofagian si a regimului alimentar iritant.
Mergi la un medic gastrolog pentru investigatii si recomandari.
pana atunci evita tot ce tine de acidulat, condimentat si acru!
O faringita cronica poate fi si de origine iritativa (nu neaparat bacteriana), din cauza refluxului esofagian si a regimului alimentar iritant.
Mergi la un medic gastrolog pentru investigatii si recomandari.
pana atunci evita tot ce tine de acidulat, condimentat si acru!

am faringita cronica am voie sa mananc usturoi si ceapa cand sunt inflamatii?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0faringita cronica
- 4rinita cronica si faringita cronica
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 4ma doare gatul
- 3durere in gat
- 10Eudat faringian
- 5Faringita, lipsa de minerale sau altceva?
- 3faringita cronica, amigdala linguala inflamata
- 2Faringita sau cancer ?
- 22rinosinuzita cronica si epifaringita
- 1Raceli repetate, aproape lunar
- 7faringita cronica
- 2Durere in gat
- 6dureri soc in gat si ureche
- 0faringita si rinoree
- 2Durere si senzaţie de corp străin in gat
- 1Faringita streptococica
- 2Rmn la cap - rinita cronica
Mai multe informații despre: Faringita Durere de gat