Caut solutie pentru enigma din gat!

14-07-2008
puhabu46
Nu este medic/terapeut
puhabu46
Buna ziua si multumesc anticipat pentru ajutor. Am o durere in gat de vreo 6 luni care nu se lasa nicicum.Am facut exudat si nu a iesit nimic (l-am repetata...nimic), am luat antibiotice (oxacilina, eritromicina, ospen) plus medicamente de supr (salviasept decasept trachisan strepsils etc) si nu imi trece nicicum.
Nu e o durere constanta si nu ma doare cand inghit, este o senzatie nasoala care o am in gat si ma ustura cateodata. Am fost sapt trecuta la o clinica ORL unde mi s-a spus ca am faringita cronica si mi sa dat un tratament cu antibiotic (nu mai stiu cum se num antibioticul dar era unul tare...luam o pilula la 12 ore si antiimflamator. Nici o schimbare... cum beau ceva rece sau schimb clima deja simt in gat durera. Mentionez ca nu mai am amigdalele fiind operat de la varsta de 6 ani (acum am 27). Astept ajutorul vostru!

Multumesc,
3 comentarii
0
14-07-2008, ora 00:00
reiki
Nu este medic/terapeut
reiki
incercati sa mestecati propolis iar peste noapte lipitil propolisul pe gingie sau pe dintii
0
14-07-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
buna ziua!
O faringita cronica poate fi si de origine iritativa (nu neaparat bacteriana), din cauza refluxului esofagian si a regimului alimentar iritant.
Mergi la un medic gastrolog pentru investigatii si recomandari.
pana atunci evita tot ce tine de acidulat, condimentat si acru!
0
04-05-2009, ora 19:19
alberty
Nu este medic/terapeut
alberty
am faringita cronica am voie sa mananc usturoi si ceapa cand sunt inflamatii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: