Caut solutie pentru enigma din gat!
Buna ziua si multumesc anticipat pentru ajutor. Am o durere in gat de vreo 6 luni care nu se lasa nicicum.Am facut exudat si nu a iesit nimic (l-am repetata...nimic), am luat antibiotice (oxacilina, eritromicina, ospen) plus medicamente de supr (salviasept decasept trachisan strepsils etc) si nu imi trece nicicum.
Nu e o durere constanta si nu ma doare cand inghit, este o senzatie nasoala care o am in gat si ma ustura cateodata. Am fost sapt trecuta la o clinica ORL unde mi s-a spus ca am faringita cronica si mi sa dat un tratament cu antibiotic (nu mai stiu cum se num antibioticul dar era unul tare...luam o pilula la 12 ore si antiimflamator. Nici o schimbare... cum beau ceva rece sau schimb clima deja simt in gat durera. Mentionez ca nu mai am amigdalele fiind operat de la varsta de 6 ani (acum am 27). Astept ajutorul vostru!
Multumesc,
Nu e o durere constanta si nu ma doare cand inghit, este o senzatie nasoala care o am in gat si ma ustura cateodata. Am fost sapt trecuta la o clinica ORL unde mi s-a spus ca am faringita cronica si mi sa dat un tratament cu antibiotic (nu mai stiu cum se num antibioticul dar era unul tare...luam o pilula la 12 ore si antiimflamator. Nici o schimbare... cum beau ceva rece sau schimb clima deja simt in gat durera. Mentionez ca nu mai am amigdalele fiind operat de la varsta de 6 ani (acum am 27). Astept ajutorul vostru!
Multumesc,
3 comentarii
incercati sa mestecati propolis iar peste noapte lipitil propolisul pe gingie sau pe dintii
buna ziua!
O faringita cronica poate fi si de origine iritativa (nu neaparat bacteriana), din cauza refluxului esofagian si a regimului alimentar iritant.
Mergi la un medic gastrolog pentru investigatii si recomandari.
pana atunci evita tot ce tine de acidulat, condimentat si acru!
O faringita cronica poate fi si de origine iritativa (nu neaparat bacteriana), din cauza refluxului esofagian si a regimului alimentar iritant.
Mergi la un medic gastrolog pentru investigatii si recomandari.
pana atunci evita tot ce tine de acidulat, condimentat si acru!
am faringita cronica am voie sa mananc usturoi si ceapa cand sunt inflamatii?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere sub forma de caldura usturatoare in zona baza gatului
- 3De cateva luni am dureri de gat insotite de raguseala
- 5ma doare mai rau (maseaua + urechea + durere spre gat - amigdale tot pe aceasi parte)
- 4dureri in gat numai daca fumez sau inhalez mirosuri puternice de parfum
- 3Faringita cronica? care persista - need help
- 5Rinosinuzita si faringita
- 2ureche infundata si durere de gat
- 3Ma doare gatul, simt ceva in gat si ma ustura.
- 1Amigdale, durere de gat
- 1dureri de gat in spate si ameteli
- 4Poate fi cancer la gat?
- 7Acum 3 zile am fost diagnosticat cu faringita acuta
- 2dureri de git
- 1Dureri de gat persistente
- 0Sputa galbuie noaptea si durere de gat
- 2Durere de gat - torticolis - cred, nu sunt expert.
- 4Dureri de gat in partea stanga
- 1Durere gat Farringe stanga
- 2Faringita acuta
Mai multe informații despre: Faringita Durere de gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: