Durere de umar
Buna ziua.
Sotia mea acuza de ceva timp niste dureri de coloana si de umarul drept. Durerile de coloana sunt de mult timp cele de umar au apărut cu mult dupa durerea de coloana. Am fost la neurolog, ne a dat radiografii si analize se sange:factor reumatoid care a iesit in limite normale, CRP tot in limite normale, fibrinogen 370 si d dimeri 0.69.Ultimele doua sunt crescute fata de valorile normale.
Puteti sa. mi spuneti ce ar putea sa fie in urma acestor analize? Avem tratament cu ipubrofen si midocalm, neuroromultivit. Trebuie sa mergem la control dupa tratament, inca nu a interpretat nimeni radiografiile. Durerile respective cedeaza la tratament, dar reapar dupa intrerupere.
Va mulțumesc frumos!
Sotia mea acuza de ceva timp niste dureri de coloana si de umarul drept. Durerile de coloana sunt de mult timp cele de umar au apărut cu mult dupa durerea de coloana. Am fost la neurolog, ne a dat radiografii si analize se sange:factor reumatoid care a iesit in limite normale, CRP tot in limite normale, fibrinogen 370 si d dimeri 0.69.Ultimele doua sunt crescute fata de valorile normale.
Puteti sa. mi spuneti ce ar putea sa fie in urma acestor analize? Avem tratament cu ipubrofen si midocalm, neuroromultivit. Trebuie sa mergem la control dupa tratament, inca nu a interpretat nimeni radiografiile. Durerile respective cedeaza la tratament, dar reapar dupa intrerupere.
Va mulțumesc frumos!
5 comentarii
Poate ajuta, mana dreapta a fost folosita mai mult, pentru a proteja mana stânga in urma unei operatii, varsta 45 de ani.
Buna ziua,
Nu se pune problema de a "interpreta radiografiile', deoarece nu sunt foarte relevante in aceasta situatie.
Cred ca v-ar fi mai util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu se pune problema de a "interpreta radiografiile', deoarece nu sunt foarte relevante in aceasta situatie.
Cred ca v-ar fi mai util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mulțumesc frumos pt răspuns.
Neurochirurgul, dupa ce a văzut radiografiile pe WhatsApp, a zis ca umarul este problema ortopedului, iar pt coloana sa facem un rmn.
Totusi, dacă nu sunt relevante radiografiile, de ce ne a mai pus sa ke facem? Pt analizele se sange nu puteti sa mi spuneti nimic?
Neurochirurgul, dupa ce a văzut radiografiile pe WhatsApp, a zis ca umarul este problema ortopedului, iar pt coloana sa facem un rmn.
Totusi, dacă nu sunt relevante radiografiile, de ce ne a mai pus sa ke facem? Pt analizele se sange nu puteti sa mi spuneti nimic?
Neurochirurgul nu poate aprecia dupa radiografii, ci doar dupa examinare clinica directa.
Pe de alta parte, nu ortopedul se ocupa de coloana cervicala, ci tocmai neurochirurgul.
Nu analizele conteaza, ci examinarea clinica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pe de alta parte, nu ortopedul se ocupa de coloana cervicala, ci tocmai neurochirurgul.
Nu analizele conteaza, ci examinarea clinica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mulțumesc frumos pt răspuns domnule doctor!
O zi frumoasa va doresc.
O zi frumoasa va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de spate si de umar
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 16DURERE OMOPLAT STANG
- 4Dureri umar
- 18exostoza umar
- 7durere umar
- 0Probleme cu incheietura umarului
- 1Fractura umar
- 3durere de umar continua de 4 luni
- 1Durere umar si maxilar ambele in partea stanga
- 6Dureri articulatii umeri
- 1Dureri groaznice de umar
- 1Dureri in zona inimii si umar stang
- 2Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
- 1Durere Umar care radiaza in membrul drept superior(Pana la Degete)
- 2Durere foarte acuta umar
- 2Durere osteo articulara umăr și cot drept
- 1Disjuncție-Acromio claviculară Gr. 3 dureri
- 0Umar dureros care pocneste
- 1Durere umar stang-polimialgie sau nu
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: