Dureri de umeri

Bună seara! Am și eu o "durere"de umeri care se accentuează noaptea și nu mă pot odihni.Prima data a început durerea în umărul drept, nu i-am dat importanta căci am purtat destule greutăți în mana dreapta, apoi a început durerea în umărul stang și mi-a dat de gandit.Am mai avut niște amorțeli în mana stânga dar am luat Milgamma N și mi-a trecut.Am spus medicului de familie de durerile de umeri și mi-a recomandat antiinflamatoare dar durerea dispar cât timp le iau, apoi mi-a recomandat fizioterapie ceea ce chiar nu mi-a folosit. Durerea se prelungeste pana pe gat in sus si de la umăr în jos pana la cot.Când încerc sa fac un pic de mișcare, rotații ușoare, pocnește la articulatie.Sa va spun despre mine:am 50 de ani, 72 de kg.(Știu, cam mult dar de când cu menopauza de vreo 5 ani, am cam depus și foarte greu scap de ele, miscare doar plimbare, cu bicicleta nu pot sa mă plimb deoarece am avut zona zoster în zona intima partea dreapta pana pe picior în jos și, și acum simt uneori un disconfort).Nu știu unde sa cer bilet de trimitere sa știu ce problema am.Vă multumesc pentru atenție, răbdarea care o aveți cu noi toți care nu știm ce sa mai facem unde și la cine sa apelam.Cu respect, Olimpia.
1 comentarii

Bună seara ! Fiindcă nu am primit răspuns, spunandu-mi și eu durerea, va spun pașii pe care i-am urmat, sa procedați la fel : am făcut radiografia la umăr, apoi a urmat trimiterea la medicul ortoped care mi-a cerut sa fac analize, analizele nu au ieșit bune (vsh mare și aslo puțin mărit ), am fost trimisa la medicul reumatolog care mi-a prescris antibiotice (azi am inceput tratamentul) și după tratament sa refac analizele...Acum sper sa mă fac bine ca sunt groazice aceste dureri de umeri.Va doresc la toată lumea multă sănătate și...mergeți la medic!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 2durere de spate si de umar
- 11dureri la nivelul umarului
- 6de ceva timp am dureri de umar stang ce se lasa pe brat dar durerile sunt tranzistorii
- 1durere umar dupa efort fizic
- 1durere sold stg, umar stg, arsuri
- 3Dureri umeri, incheieturi, mâini si ghenunchi
- 3RMN umar
- 5Durere bratul stang, numai seara
- 1Durere in dreptul scapulei stangi
- 0Umar stang umflat si cu durere gen arsură solară
- 0Durere in umarul stang.
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 0Anemie B12 si durere de umar si gat legatura intre ele ?
- 2Durere foarte acuta umar
- 1Durere umar
- 1Mobilitate redusa la umar stang
- 0Umar dureros care pocneste
- 2Dureri umar - intersectie umar-biceps, incheietura mana (doar dreapta)
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: