Durere Umar
Salut,
Acum fix 1 luna in urma unei cazaturi la fotbal am inceput sa am dureri la umar. Daca in prima seara acestea au fost moderate pe parcursul noptii au fost intense. Am facut o radiografie de umar si clavicula ( aspect normal ), diagnostic contuzie umar, tratament arcoxia si milgama 10 zile. S-a terminat tratamentul dar durerea tot este prezent, intradevar nu ca in primele zile dar tot ma doare. de exemplu ma doare foarte rau daca incerc sa ridic mana spre inainte ( pozitia maini cand faci genoflexiune ), la fel si in lateral, nu pot s o pun "dupa cap " s.a.m.d
Cat naiba dureaza sa se vindece, repaus n am prea avut, adica am lucrat la birou, n am stat cu mana imobilizata
ce ma sfatuiti sa mai fac, ? :)
Acum fix 1 luna in urma unei cazaturi la fotbal am inceput sa am dureri la umar. Daca in prima seara acestea au fost moderate pe parcursul noptii au fost intense. Am facut o radiografie de umar si clavicula ( aspect normal ), diagnostic contuzie umar, tratament arcoxia si milgama 10 zile. S-a terminat tratamentul dar durerea tot este prezent, intradevar nu ca in primele zile dar tot ma doare. de exemplu ma doare foarte rau daca incerc sa ridic mana spre inainte ( pozitia maini cand faci genoflexiune ), la fel si in lateral, nu pot s o pun "dupa cap " s.a.m.d
Cat naiba dureaza sa se vindece, repaus n am prea avut, adica am lucrat la birou, n am stat cu mana imobilizata
ce ma sfatuiti sa mai fac, ? :)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 20dureri de umar si gat partea dreapta
- 11dureri la nivelul umarului
- 3dureri la umar post traumatic
- 6Balneo fizio terapia buna pentru o durere de umar?
- 3durere umar drept
- 2dureri de umar la copil de 3 ani
- 1dureri de umar
- 0durere in umar
- 0durere umar de o saptamana
- 3problema umar drept...
- 1Dureri de umăr
- 0Umar stang umflat si cu durere gen arsură solară
- 1Durere umar stang
- 1Dureri de umar si tripces
- 2Durere de umar, atat in miscare cat si in repaus
- 0Dureri umar si deltoid
- 1Clavicula rupta
- 1Durere Umar care radiaza in membrul drept superior(Pana la Degete)
- 0Umar dureros care pocneste
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: