Durere glezne
Bună ziua. În fiecare dimineață când ma trezesc și ma dau jos din pat ma dor f tare gleznele. Asta pana merg puțin și își revin. Ma dau cu crema diclofenac dar degeaba, în fiecare dimineață e aceeași problema. Merg foarte mult pe jos, nu alerg, nu fac nici un sport ce presupune folosirea în mod accentuat a gleznelor. Ce poate fi
7 comentarii
Buna ziua,
Unguentele nu au nici o actiune asupra articulatiei gleznei.
Cel mai adesea articulatiile sufera datorita supra-solicitarii mecanice excesive (uzura de tip mecanic).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Unguentele nu au nici o actiune asupra articulatiei gleznei.
Cel mai adesea articulatiile sufera datorita supra-solicitarii mecanice excesive (uzura de tip mecanic).
Va rog sa ma scuzati, dar nu am reusit sa inteleg tocmai esentialul: varsta, greutate/inaltime, antecedente traumatice, reumatologice, metabolice etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Vârsta 39 de ani, 162 cm înălțime, 50 kg. Am avut ciroza acum sunt la stadiul de bine. În trecut spasmofilie și probleme cu circulația. De curând mi au apărut și niște vinișoare nu varice în spatele genunchilor. A și anemie
Dar nu înțeleg de ce în timpul zilei nu ma dor, nu se umfla, numai dimineața în jur de 3 4 minute pana mi se dezaortesc picioarele
Probabil este vorba despre efort fizic exagerat (mers pe jos excesiv).
Articulatiile se distrug ca urmare a solicitarii excesive (uzura de tip mecanic).
Incercati sa reduceti, timp de cateva luni, de 4-10 ori distanta parcursa zilnic pe jos.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Articulatiile se distrug ca urmare a solicitarii excesive (uzura de tip mecanic).
Incercati sa reduceti, timp de cateva luni, de 4-10 ori distanta parcursa zilnic pe jos.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu știu dacă ceva antiinflamatoare m ar ajuta pe moment. Am un serviciu care presupune destul de mult mers pe jos. Am să-ncerc sa evit "terenul" pe care trebuie sa îl fac la munca. Pe telefonul meu se cronometreza zilnic mai mult de 10.000 pași. Mulțumesc pentru răspuns.
Antiinflamatoarele nu va ajuta, ci va incurca.
Pur si simplu trebuie sa reduceti de 4-10 ori distanta parcursa zilnic si nu sa luati medicamente, care sa va lase impresia ca puteti continua eforturile fara consecinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pur si simplu trebuie sa reduceti de 4-10 ori distanta parcursa zilnic si nu sa luati medicamente, care sa va lase impresia ca puteti continua eforturile fara consecinte.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Glezna umflată si roșie
- 17Glezna umflata la doua luni de la călcat cu tocuri pe un teren cu denivelari
- 0Durere glezna
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
- 0Dureri in zona gleznei
- 5Fisură sau entorsa
- 3Dureri laba piciorului +glezna intense in repaus
- 1Durere picior copil 5 ani
- 1Durere glezna
- 0Durere si umflatura sub "Maleola mediala"
- 1Cred ca am făcut o entorsa sau luxatie
- 1Dureri glezna
- 1Durere acuta glezna
- 7Ajutor! Problema cu glezna