Durere genunchi

24-02-2013
i0an
Nu este medic/terapeut
i0an
Am 53 de ani.
De cateva luni am o durere lateral stanga (spre interior) a genuchiului de la piciorul drept (cel putin eu acolo o percep intens).
Ma doare numai la mers si in general la miscari ale genuchiului.
Am mai avut dureri exact in aceeasi zona (2-3 cm patrati) si in anii trecuti (daca urcam trepte cu greutate mare in maini, dar uneori, nu mereu), dar dispareau de la sine.
Antecedente: ceea ce imi amintesc referitor la zona cu pricina, e faptul ca am avut intinderi pe la 25 de ani cand faceam ceva gimnastica si de atunci, din cand in cand, toata viata, am resimtit zona; in plus m-am lovit destul de rau la o cazatura pe vremea cand incercam schiatul.
Poate informatiile mele nu sunt obiective in asociere cu problema de sanatate, altceva insa nu stiu sa aduc spre orientare.
Am folosit artrostop, de doua ori pe zi, 1 1/2 saptamana, dar nu am constat o ameliorare evidenta (nici nu stiu sigur daca ameliorarea resimtita o zi, la vreo 2 zile de la inceputul tratamentului, a fost o intamplare sau nu), poate nu e ce trebuie sau nu a fos suficent.
Constat agravarea problemei odata cu trecerea zilelor si saptamanilor, a devenit o problema deplasarea pe strada si am inceput sa resimt durerea si la deplasarea prin casa, schioapat.
Multumesc.
1 comentarii
0
24-02-2013, ora 12:31
i0an
Nu este medic/terapeut
i0an
Am 167 si ~ 62 kg. constant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: