Durere genunchi
Buna ziua,
In urma cu doua săptămâni am căzut și m-am ales cu o durere la genunchiul stang, partea interioara.
Am fost la medic și mi-a recomandat gheata, antiinflamatoare și repaus cateva zile.
Durere nu a dispărut și am efectuat u RMN. Cu rezultatul o sa merg după sărbători la medic. Totusi sunt îngrijorat pana atunci și as dori sa aflu o părerea avizata.
O sa scriu doar pe scurt (nu pot atasa poza cu rezultatul)
Leziune orizontala grad 2a de joncțiune corp/corn posterior MM
Moderata arie de condromalcie grad 2 in regiunea centrala trohelara cu mici zone de fibrocartilaj asociat
Minima hidratroza
Ruptura parțială de grad ridicat LCM (fibre superficiale) de la inserția proximala grad 2 Asociază ușoară acumulare lichidiana superficiale de LCM
Menționez ca genunchiul ma doare, mai ales dacă stau mult în picioare și dacă îl flecsez. Am și un ușor schiopătat și parca nu am forta și control pe acest picior.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
In urma cu doua săptămâni am căzut și m-am ales cu o durere la genunchiul stang, partea interioara.
Am fost la medic și mi-a recomandat gheata, antiinflamatoare și repaus cateva zile.
Durere nu a dispărut și am efectuat u RMN. Cu rezultatul o sa merg după sărbători la medic. Totusi sunt îngrijorat pana atunci și as dori sa aflu o părerea avizata.
O sa scriu doar pe scurt (nu pot atasa poza cu rezultatul)
Leziune orizontala grad 2a de joncțiune corp/corn posterior MM
Moderata arie de condromalcie grad 2 in regiunea centrala trohelara cu mici zone de fibrocartilaj asociat
Minima hidratroza
Ruptura parțială de grad ridicat LCM (fibre superficiale) de la inserția proximala grad 2 Asociază ușoară acumulare lichidiana superficiale de LCM
Menționez ca genunchiul ma doare, mai ales dacă stau mult în picioare și dacă îl flecsez. Am și un ușor schiopătat și parca nu am forta și control pe acest picior.
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4artrita - remediu?
- 2durere de genunchi!
- 4Durere in gamba urmata de de durere la genunchi
- 0dureri de genunchi.
- 0Durere de genunchi
- 0Traumatism la nivelul genunchiului
- 1Dureri de genunchi la un om in varsta!
- 2durere genunchi
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 4dureri grave de genunchi
- 1Durere in spatele genunchiului
- 4Durere genunchi
- 1Crepitatii foarte mari la piciorul.stang.daca ma puteti ajuta.va rog
- 1Cazatura pe genunchi
- 4Durere de genunchi și gamba umflata
- 18Problema la genunchi
- 1Dureri la genunchiul drept
- 3Durere de genunchi !
- 3Dureri de talpi, genunchi si solduri