Durere genunchi in urma fotbalului
Buna seara. Am o problema cu genunchiul piciorului stang. Am fost la fotbal cu niste prieteni si am dat pe langa minge puternic cu piciorul stang. Nu am simtit ca s-a rupt ceva, sau a crapat ceva, dar am simtit o durere puternica. A doua zi deabia puteam umbla si am mers la un doctor ortoped. Acesta mi-a spus ca am entorsa la ligamentul scurt si sa fac repaus 2 saptamani. Au trecut deja 3 saptamani de cand nu am mai mers la fotbal si durerea persista. Ce ar putea fi ?
5 comentarii
Ma scuzati daca m-am exprimat gresit, sau daca nu ati inteles ce am vrut sa spun. Ceea ce am suferit eu la piciorul stang este "Entorsa genunchi stang cu leziune LCI". Pentru aceasta problema cat se sta ?. Mentionez ca practic fotbalul si as vrea sa stiu cand ma pot reintoarce la antrenamente. Multumesc !
Buna ziua!
In mod normal veti putea incepe antrenamente usoare la circa 6 saptamani de la traumatism, forma fizica deplina urmand a fi atinsa la 3 luni de la incident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
In mod normal veti putea incepe antrenamente usoare la circa 6 saptamani de la traumatism, forma fizica deplina urmand a fi atinsa la 3 luni de la incident.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Va multumesc pentru raspuns. Dupa 6 saptamani deci pot sa incept antrenamentele usoare, dar cat timp trebuie sa le mentin, cand o sa pot incepe antrenamentele normale ?
Buna seara! am o problema cu genunchiu stang. Am fost la un medic ortoped acesta ma trimis sa fac RMN ! la RMN mia iesit ca am hipertrofia cartilajului fatetelorarticulare femuro-patelare pana la 6 mm patelar, rotula aprand subluxata extern, minima reactie lichidian prezenta adiacent retinaculului patelar extern ! medicul a zis ca e nevoie de interventie chirurgicala ! eu am doar 16 ani si am nevoie de o parere. este necesara interventia?
Ai posibilitatea sa trimiti RMNul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt sanatoasa, dar genunchii tot ma dor
- 1Dureri groaznice
- 8Durere genunchi - fortat - exercitii sau imobilizare
- 3Dureri groaznice de genunchi
- 0dureri genunchi
- 6durere genunchi
- 2Durere la genunchi dupa un traseu montan foarte dificil
- 1Dureri genunchi
- 3durere genunchi
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor
- 1Durere de glezne