Disconfort Genunchii

24-10-2020
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Buna ziua, ma puteți ajuta va rog cu un sfat în legătură cu un disconfort la genunchiul drept, problema e in felul următor, când merg ma deranjează genunchiul drept si simt nevoia sa l pusc, de exemplu cum pusca cineva oasele de la degete, dar nu chiar in felul ala, de fapt nu eu simt nevoia, el singur parca vrea sa "pocnească", problema asta o am de acum o luna cand am mers într-o drumetie si nu am fost echipat corespunzător si am avut problema câteva zile după ce am venit acasă din drumetie si acum după o luna a apărut din nou, doar ca fiind mai problematica si deranjanta. Nu pot spune ca am dureri, doar ca ma jenează in partea de jos de sub rotula spre partea exterioara. Tin sa menționez ca și alerg de 3 ori pe săptămână cate 5km si ca n am mai alergat de 4 săptămânii că am făcut o pauza și acum am disconfortul acesta și când merg după 15 min de mers, tin sa cred ca nu e ceva ce se vede la o radiografie, dar unde îmi recomandați sa merg?
2 comentarii
0
25-10-2020, ora 14:00
Dr. Mitrulescu Cristian
Ortopedie si traumatologie, Timisoara
Dr. Mitrulescu Cristian
Posibil o leziune menisc, trebuie efectuat examen rmn
0
25-10-2020, ora 17:21
Raul198
Nu este medic/terapeut
Raul198
Mulțumesc frumos, ideea e ca e ciudat ca a apărut după o luna și un pic, am mobilitate cu el, doar ca e o presiune ciudata senzatia aceea si am observat ca difera fata de acum câteva zile, vad ca sunteți din Timișoara pentru ca tot din Timișoara sunt și eu, îmi puteți spune va rog un tarif în legătură cu cât m ar costa un rnm si o consultație la dumneavoastră, aproximativ măcar si un nr de telefon!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: